Managed hosting door True

Dit zijn de beste partnerprojecten in ict!

Channel Awards 2019, Special Awards

 

Handen

Channelweb nomineert in het kader van zijn Channel Awards 2019 tien ict-projecten waarin minimaal drie partners succesvol hebben samengewerkt. De genomineerden zijn bepaald door een zeskoppige vakjury. Onder andere de resellers SLTN Inter Access (twee keer), AntTail, Cormel IT Services, First Consulting, iQibt, KPN, Simac, Valid en Veenman maken nog kans om op 20 november 2019 uitgeroepen te worden tot winnaar in de categorie Best Channel Project of the Year.

De genomineerden binnen de Channel Awards 2019 zijn bepaald door een zeskoppige vakjury met daarin Fouad Allabari, managing director analytics bij HSO, Rolf van Anholt, manager products en services bij Ymor, Jaap van der Leer, software-onderzoeker bij Valori, Ruud Pieterse, information systems architect bij DXC Technology, Aleksandr Stommels, adviseur bij S-Multimedia en Peter Woods, marketing en decisioning specialist bij Pegasystems.

In de categorie Channel Project of the Year beoordeelde de jury fabrikanten, distributeurs en/of resellers van ict-producten en -technologieën die succesvol hebben samengewerkt in projecten en waarin de partner een leidende rol vervulde. De juryleden hebben afzonderlijk van elkaar alle voordrachten van een cijfer voorzien (waarbij een 10 het hoogst en een 1 het laagst was). De tien hoogste gemiddelden werden vervolgens genomineerd. De jury kwam tot de volgende tien overgebleven kanshebbers (in alfabetische volgorde):

  • Digitaal erfgoed veiligstellen (Fries Film Archief, SLTN Inter Access en IBM) – Lees onderbouwing
  • Digitale snelweg (Oktober, Cisco, IQ Messenger, Simac, LXT, KPN, Apple, Mobotix en Opening Controls) – Lees onderbouwing
  • Flitzz (’s Heeren Loo, Veenman, FileLinx en Pink Roccade Healthcare) – Lees onderbouwing
  • GDP@Home (MSD Nederland, AntTail, Amazon Web Services en Mendix) – Lees onderbouwing
  • IoT-platform in Azure Cloud (Boon Edam, Valid en Microsoft) – Lees onderbouwing
  • Optimaliseren businzet bij geplande treinverstoringen (NS, First Consulting en Mendix) – Lees onderbouwing
  • Puur SAP (Provincie Overijssel, iQibt en SAP) – Lees onderbouwing
  • RTV Utrecht gaat sneller werken (RTV Utrecht, SLTN Inter Access, HP en VMware) – Lees onderbouwing
  • Slimme apparatuur verwerkt meetgegevens automatisch (Zorgpartners Midden-Holland, Formex Medical en Cormel IT Services) – Lees onderbouwing
  • Volgende stap in digitaal samenwerken (Waterschap Zuiderzeeland, Motion10, Microsoft en Repstor) – Lees onderbouwing

Stemmen vanaf 2 september

Jury Channel Awards 2019

De jury van de Channel Awards 2019, met van linksboven naar rechtsonder: Fouad Allabari, Rolf van Anholt, Jaap van der Leer, Ruud Pieterse, Aleksandr Stommels en Peter Woods. (foto’s LinkedIn)

Vanaf 2 september 2019 kan de markt stemmen voor de Channel Awards 2019. Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019. Publieksstemming bepaalt voor vijftig procent de winnaar. Ook buigen de juryleden zich over de genomineerden per categorie, een gemiddeld oordeel dat ook voor de helft de winnaar bepaalt. Op woensdag 20 november 2019 worden per categorie de winnaars bekendgemaakt. De Channel Awards 2019 worden dit jaar uitgereikt in De Polar van de Utrechtse Jaarbeurs.

Op basis van feedback uit de markt is het concept van de Channel Awards-uitreiking dit jaar aangepast. Zo is er een walking dinner, worden er meer resellers naar het evenement zelf gehaald en staat netwerken centraal. Het uitreiken van de awards wordt afgewisseld met entertainment en lekker eten en drinken. Op verzoek van belangrijke stakeholders worden de Channel Awards in twee jaar tijd ook in totaal een maand naar voren in het jaar gehaald. Dit jaar vinden de Channel Awards daarom plaats op 20 november, volgend jaar zal dit begin november 2020 zijn.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2019 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken bij het walking dinner en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in De Polar in de Utrechtse Jaarbeurs!

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6787426). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.