Managed hosting door True

Motion10 helpt Zuiderzeeland met digitaal samenwerken

Channel Awards 2019, Special Awards, Channel Project of the Year

 

Samenwerking

Om beter en efficiënter samen te werken, zowel intern als met ketenpartners,heeft Waterschap Zuiderzeeland een vernieuwde impuls gegeven aan digitaal samenwerken, met een digitale werkomgeving op basis van Office 365. De eerste stap in het proces was om het huidige zaaksysteem te vervangen door SharePoint Online in combinatie met Repstor. Partner Motion10 begeleidde het hele project. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om het project ‘Volgende stap in digitaal samenwerken’ te nomineren in de categorie Channel Project of the Year.

Voorafgaand aan het project zijn alle informatie en flink wat processen gedigitaliseerd (van papier naar digitaal). Met deze volgende stap van digitalisering is het voor Zuiderzeeland mogelijk geworden om plaats-, tijd- en apparaat-onafhankelijk het werk te kunnen doen. Dit allemaal op een gebruiksvriendelijke en veilige manier.

Met Office365, SharePoint Online en Repstor heeft Zuiderzeeland gekozen voor toekomstgerichte en gebruiksvriendelijke technologie, waarmee het als organisatie sneller kan inspelen op veranderende wensen en eisen van de omgeving. Deze stap van digitalisering is echter vooral ook een verandertraject. Daarom is er met een iBewust-team groots ingezet op bewustwording en adoptie van nieuwe manieren van werken en met name digitaal samenwerken. De processen en bijbehorende documenten zijn overgezet naar SharePoint Online en Repstor. Dit is samen met gebruikers, in workshops en Scrum-sessies gedaan. Begin 2019 is tenslotte de samenwerkomgevingen voor de verschillende organisatieonderdelen opgeleverd.

Terug naar alle genomineerden

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6790236). © Jaarbeurs IT Media.

Hét netwerkfeest van het jaar!

Channel Awards 2018

Op 20 november 2019 organiseert Channelweb de achttiende editie van de Channel Awards, hét netwerkfeest voor de Nederlandse channelmarkt. Al sinds 1998 reikt Channelweb jaarlijks deze prestigieuze prijzen uit. Lees wie er in de loop der jaren allemaal gewonnen hebben en bekijk de genomineerden van 2019.Partners 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.