Managed hosting door True

Cormel bezorgt Zorgpartners Midden-Holland slimme apparatuur

Channel Awards 2019, Special Awards, Channel Project of the Year

 

zorg

De zorg moet met steeds minder mensen dezelfde kwaliteit van zorg blijven leveren. Het ecd is hierin alom bekend en is vooral bedoeld om informatie weg te schrijven. Hierbij moest vaak eerst nog dingen op papier worden gezet. Hierin worden gewoon fouten gemaakt en zaken worden vergeten. Zorgpartners Midden-Holland wilde daarom slimmer dingen gaan organiseren. Eén van de belangrijkste zaken hierin was om medewerkers te ontlasten. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om het project ‘Slimme apparatuur verwerkt meetgegevens automatisch’ te nomineren in de categorie Channel Project of the Year.

In het project heeft Zorgpartners Midden-Holland gerealiseerd dat bepaalde registraties automatisch en direct worden weggeschreven. Het heeft gerealiseerd dat het werk van de zorgmedewerker makkelijker en efficiënter wordt gemaakt. De medewerkers waren al gewend aan de computers op wielen en het werken met een elektronisch cliëntendossiers, daar heeft de zorginstantie nu de automatische verwerking van meetgegevens aan toegevoegd. Het gaat hier om de drie meest voorkomende metingen: die van het gewicht, de bloeddruk en de bloedsuikerspiegel.

Uiteindelijk heeft Zorgpartners Midden-Holland dus een iot-/e-health-project gestart waarin apparatuur slim is gemaakt voor de automatische verwerking van. Het betreft dus de hulpmiddelen die vaak gebruikt worden, zeg maar de huis-, tuin- en keukenspulletjes. Daarnaast is begonnen met het gedeeltelijk uitfaseren van pen en papier. De leveranciers voor de basisinfrastructuur in dit project zijn Formex Medical en Cormel IT Services.

Terug naar alle genomineerden

Stem nu!

Stem nu op de genomineerden van de Channel Awards 2019! Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6790214). © Jaarbeurs IT Media.

Genomineerden 2019

Dit zijn de genomineerden van de Channel Awards 2019.


Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2019 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken bij het walking dinner en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in De Polar in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Hét netwerkfeest van het jaar!

Channel Awards 2019

Op 20 november 2019 organiseert Channelweb de achttiende editie van de Channel Awards, hét netwerkfeest voor de Nederlandse channelmarkt. Al sinds 1998 reikt Channelweb jaarlijks deze prestigieuze prijzen uit. Lees wie er in de loop der jaren allemaal gewonnen hebben en bekijk de genomineerden van 2019.


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.