Managed hosting door True

SLTN Inter Access laat RTV Utrecht sneller werken

Channel Awards 2019, Special Awards, Channel Project of the Year

 

Geen complexe it-oplossing, maar een betrouwbare en snelle virtualisatieoplossing die in eigen huis beheerd kan worden. Dat was de vraag waar de RTV Utrecht mee de markt op ging. SLTN Inter Access leverde daarom een robuuste stack met servers van HP en software van VMware. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om het project ‘RTV Utrecht gaat sneller werken’ te nomineren in de categorie Channel Project of the Year.

RTV Utrecht (Radio Televisie Utrecht) is de regionale omroep voor de provincie Utrecht. De omroep heeft de televisiezenders RTV Utrecht en UStad, en de radiozenders Radio M Utrecht en Bingo FM. Bij deze omroep werken 85 mensen, aangevuld met een pool aan freelancemedewerkers die bijvoorbeeld in het weekend sportverslaggever zijn.

It is onmisbaar voor RTV Utrecht om de uitzendingen mogelijk te maken. De regionale omroep zet it in de volle breedte in. Van de pc op de werkplek met Office-applicatie tot uitzendtechniek. Eigenlijk is alles in de organisatie it. Dat wordt intern ondersteund met niet meer dan zes man, allemaal generalisten. Dat gaat goed, onder meer omdat op projectbasis wordt samengewerkt met een partner als SLTN Inter Access.

Terug naar alle genomineerden

Stem nu!

Stem nu op de genomineerden van de Channel Awards 2019! Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6790191). © Jaarbeurs IT Media.

Genomineerden 2019

Dit zijn de genomineerden van de Channel Awards 2019.


Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2019 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken bij het walking dinner en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in De Polar in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Hét netwerkfeest van het jaar!

Channel Awards 2019

Op 20 november 2019 organiseert Channelweb de achttiende editie van de Channel Awards, hét netwerkfeest voor de Nederlandse channelmarkt. Al sinds 1998 reikt Channelweb jaarlijks deze prestigieuze prijzen uit. Lees wie er in de loop der jaren allemaal gewonnen hebben en bekijk de genomineerden van 2019.


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.