Managed hosting door True

Topdesk levert Bodi-oplossing Venonta in Benelux

 

cybersecurity

De Delftse softwareleverancier Topdesk neemt de it-management en security-oplossingen van Venonta op in zijn portfolio. Het bedrijf gaat de producten in heel de Benelux aanbieden. Een belangrijk onderdeel van de samenwerking is de opname van SaaS-detectieoplossing Bodi in het portfolio.

Met deze oplossing beschermen organisaties zich volgens Venonta actief tegen datalekken en securityrisico’s veroorzaakt door medewerkers. 'Door de eenvoudige configuratie, het gebruiksgemak en de lage kosten heeft het mkb nu de beschikking over een professionele detectietool. Zo zijn deze bedrijven niet langer afhankelijk van it-experts in de organisatie om inzicht te hebben in kwetsbaarheden en waar het mogelijk mis gaat’, aldus Hans van Leerdam, algemeen directeur van Venonta. Het nieuws komt een week nadat bekend werd dat ook Alter IT de security-oplossing Bodi voor het mkb aan gaat bieden.

‘Dankzij deze samenwerking hebben onze klanten de mogelijkheid een geïntegreerd proces in te richten, waarbij ze nu ook een proactief middel hebben tegen de risico's op datalekken en waarbij ze de bijbehorende acties goed kunnen monitoren en rapporteren’, zegt Ramon van Leeuwen, cco van Topdesk.

Topdesk en Venonta

Naast het hoofdkantoor in Delft beschikt Topdesk over kantoren in Londen en Manchester (Engeland), Antwerpen (België), Ballerup (Denemarken), Boedapest (Hongarije), Kaiserslautern en Augsburg (Duitsland), Orlando (VS), Toronto (Canada), São Paulo (Brazilië) en sinds kort dus ook in Oslo (Noorwegen). Het bedrijf telt 550 medewerkers en ruim vierduizend klanten. Topdesk helpt hen bij het ondersteunen van organisatiebrede processen zoals meldingenbeheer, middelenbeheer en workflowmanagement.

Venonta, gevestigd in Amsterdam, is een Nederlandse distributeur van SaaS-oplossingen voor het mkb en it-dienstverleners. Venonta is exclusief distributeur van security-oplossing Bodi in de Benelux. De onderneming is opgericht in 2016.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5957955). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.