Managed hosting door True

Alter IT en Venonta strijden tegen datalekken MKB

 

security

Venonta, distributeur van security-oplossingen in de Benelux, gaat in zee met managed service provider Alter IT. Kern van de samenwerking is dat Alter IT de security-oplossing van Venonta, Bodi, bij zijn klanten in het midden- en kleinbedrijf (mkb) inzet.

Bodi is een SaaS-oplossing met dataopslag in de cloud of op een door de klant aangegeven locatie. 'Dankzij het SaaS-model is Bodi toegankelijk voor kleine en middelgrote bedrijven’, zegt Willem-Paul Oosterling, cto en oprichter van Alter IT. 

Geen IT-experts meer nodig

'Door de eenvoudige configuratie, het gebruiksgemak en de lage kosten heeft het mkb nu de beschikking over een professionele detectietool. Zo zijn deze bedrijven niet langer afhankelijk van it-experts in de organisatie om inzicht te hebben in kwetsbaarheden en waar het mogelijk mis gaat’, aldus Hans van Leerdam, algemeen directeur van Venonta.

Alter IT verzorgt het netwerkbeheer voor mkb-klanten binnen Nederland alsook voor klanten met vestigingen buiten Nederland. Het bedrijf is opgericht in 2001 en gevestigd in Delft

Venonta, gevestigd in Amsterdam, is een Nederlandse distributeur van SaaS-oplossingen voor mkb- bedrijven en it-dienstverleners. Venonta is exclusief distributeur van security-oplossing Bodi in de Benelux. De onderneming is opgericht in 2016. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5951293). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Dit artikel is nog niet vrijgegeven voor publicatie.

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.