Managed hosting door True

Nutanix breidt mogelijkheden partners uit

Channel Awards 2019, Vendor Awards, Outstanding Channel Program of the Year

 

Groei uitbreiding

Nutanix heeft zijn programma Power to the Partner uitgebreid naar value added distributeurs (vad’s) en wereldwijde systeemintegratoren. Daarnaast zijn er extra mogelijkheden voor resellers gecreëerd. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om Nutanix Power to the Partner te nomineren in de categorie Outstanding Channel Program of the Year.

De nieuwe updates bieden partners in de hele industrie voordelen, zodat alle Nutanix-partners kunnen slagen en groeien met hun Nutanix-activiteiten. Nutanix beloont zijn partners op basis van hun investeringen in plaats van hun omzetdoelstellingen. Nutanix heeft nu de programmavoordelen voor zijn bestaande resellers uitgebreid en biedt deze voordelen ook aan vad’s en systeemintegratoren. Deze laatste twee nieuwe partnergroepen worden in samenwerking met Intel bediend zodat zij hun eigen hyperconverged-infrastructuuroplossingen kunnen leveren.

Het Power to the Partner is gelanceerd om ervoor te zorgen dat al partners gelijke kansen hebben om hun activiteiten te ontwikkelen en te laten groeien. Nutanix heeft geluisterd naar feedback van partners en heeft daarop het programma uitgebreid naar alle partners, van wederverkopers tot systeemintegratoren. Als klanten hun datacenters willen moderniseren en multi-cloud-oplossingen omarmen, krijgen partners de tools via Nutanix Power to the Partnerom dit doel te bereiken.

Terug naar alle genomineerden

Stem nu!

Stem nu op de genomineerden van de Channel Awards 2019! Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6789731). © Jaarbeurs IT Media.

Genomineerden 2019

Dit zijn de genomineerden van de Channel Awards 2019. Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019.


Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2019 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken bij het walking dinner en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in De Polar in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Hét netwerkfeest van het jaar!

Channel Awards 2019

Op 20 november 2019 organiseert Channelweb de achttiende editie van de Channel Awards, hét netwerkfeest voor de Nederlandse channelmarkt. Al sinds 1998 reikt Channelweb jaarlijks deze prestigieuze prijzen uit. Lees wie er in de loop der jaren allemaal gewonnen hebben en bekijk de genomineerden van 2019.


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.