Managed hosting door True

Dit zijn de beste channelprogramma’s in ict!

Channel Awards 2019, Vendor Awards

 

Channel

Channelweb nomineert in het kader van zijn Channel Awards 2019 vijf channelprogramma’s van ict-fabrikanten De genomineerden zijn bepaald door een zeskoppige vakjury. Cisco, HPE, Kaspersky Lab, Nutanix en Vertiv maken nog kans om op 20 november 2019 uitgeroepen te worden tot winnaar in de categorie Outstanding Channel Program of the Year.

De categorie Outstanding Channel Program of the Year maakt onderdeel uit van de Vendor Awards binnen de Channel Awards 2019. Ook in de leverancierscategorieën Best Channel Product of the Year, Best Marketing Program of the Year, Channel Challenger of the Year en Most Successful Partner Network Extension of the Year heeft Channelweb de genomineerden bekendgemaakt.

De genomineerden binnen de Channel Awards 2019 zijn bepaald door een zeskoppige vakjury met daarin Fouad Allabari, managing director analytics bij HSO, Rolf van Anholt, manager products en services bij Ymor, Jaap van der Leer, software-onderzoeker bij Valori, Ruud Pieterse, information systems architect bij DXC Technology, Aleksandr Stommels, adviseur bij S-Multimedia en Peter Woods, marketing en decisioning specialist bij Pegasystems.

In deze categorie beoordeelde de jury fabrikanten van ict-producten en -technologieën die een nieuw partnerprogramma voor hun distributeurs en/of resellers hebben geïntroduceerd of die aansprekende wijzigingen hebben doorgevoerd aan die partnerprogramma’s in het Nederlandse ict-verkoopkanaal. De juryleden hebben afzonderlijk van elkaar alle voordrachten van een cijfer voorzien (waarbij een 10 het hoogst en een 1 het laagst was). De vijf hoogste gemiddelden werden vervolgens genomineerd. De jury kwam tot de volgende vijf overgebleven kanshebbers (in alfabetische volgorde):

Stemmen vanaf 2 september

Jury Channel Awards 2019

De jury van de Channel Awards 2019, met van linksboven naar rechtsonder: Fouad Allabari, Rolf van Anholt, Jaap van der Leer, Ruud Pieterse, Aleksandr Stommels en Peter Woods. (foto’s LinkedIn)

Vanaf 2 september 2019 kan de markt stemmen voor de Channel Awards 2019. Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019. Publieksstemming bepaalt voor vijftig procent de winnaar. Ook buigen de juryleden zich over de genomineerden per categorie, een gemiddeld oordeel dat ook voor de helft de winnaar bepaalt. Op woensdag 20 november 2019 worden per categorie de winnaars bekendgemaakt. De Channel Awards 2019 worden dit jaar uitgereikt in De Polar van de Utrechtse Jaarbeurs.

Op basis van feedback uit de markt is het concept van de Channel Awards-uitreiking dit jaar aangepast. Zo is er een walking dinner, worden er meer resellers naar het evenement zelf gehaald en staat netwerken centraal. Het uitreiken van de awards wordt afgewisseld met entertainment en lekker eten en drinken. Op verzoek van belangrijke stakeholders worden de Channel Awards in twee jaar tijd ook in totaal een maand naar voren in het jaar gehaald. Dit jaar vinden de Channel Awards daarom plaats op 20 november, volgend jaar zal dit begin november 2020 zijn.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2019 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken bij het walking dinner en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in De Polar in de Utrechtse Jaarbeurs!

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6786761). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.