Managed hosting door True

Copaco is beste Noord-Europese distributeur van HPE

Channel Awards 2019, Distributor Awards, Broadliner of the Year

 

troffee

Copaco Nederland is tijdens de HPE Global Partner Summit 2019 in Las Vegas uitgeroepen tot Noord-Europese distributeur van het jaar. Hewlett Packard Enterprise reikt deze award uit als erkenning voor distributeurs die partners verder helpen met HPE-producten en -technologieën. Voor de vakjury van de Channel Awards 2019 reden om Copaco te nomineren in de categorie Broadliner of the Year.

Copaco is, hoe kan het ook anders, zeer vereerd met de award en ziet het als een erkenning van de expertise en als een bekroning op het werk voor resellers. Het is niet de eerste keer dat Copaco een HPE-award in de wacht sleept. In 2016, 2017 en 2018 werd het ook al uitgeroepen tot HPE Distributor of the Year, dan wel voor Nederland. Copaco schrijft dit succes vooral toe aan de intensieve samenwerking met Hewlett Packard Enterprise en de HPE-resellers.

Het gehele assortiment van Hewlett Packard Enterprise is verkrijgbaar bij Copaco. Het omvat een compleet portfolio van servers, storage, networking en services. Naast het leveren van deze oplossingen kunnen resellers bij Copaco terecht voor ondersteuning op het gebied van installatie, implementatie, kennis en consultancy.

Terug naar alle genomineerden

Stem nu!

Stem nu op de genomineerden van de Channel Awards 2019! Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6787483). © Jaarbeurs IT Media.

Genomineerden 2019

Dit zijn de genomineerden van de Channel Awards 2019. Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019.


Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2019 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken bij het walking dinner en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in De Polar in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Hét netwerkfeest van het jaar!

Channel Awards 2019

Op 20 november 2019 organiseert Channelweb de achttiende editie van de Channel Awards, hét netwerkfeest voor de Nederlandse channelmarkt. Al sinds 1998 reikt Channelweb jaarlijks deze prestigieuze prijzen uit. Lees wie er in de loop der jaren allemaal gewonnen hebben en bekijk de genomineerden van 2019.


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.