Managed hosting door True

Dit zijn de beste broadliners van Nederland!

Channel Awards 2019, Distributor Awards

 

Portfolio

Channelweb nomineert in het kader van zijn Channel Awards 2019 vijf broadline-distributeurs. De genomineerden zijn bepaald door een zeskoppige vakjury. Also, Copaco, EET Europarts, Ingram Micro en Tech Data maken nog kans om op 20 november 2019 uitgeroepen te worden tot Broadliner of the Year.

De categorie Broadliner of the Year maakt onderdeel uit van de Distributor Awards binnen de Channel Awards 2019. Ook in de distributeurscategorieën Best Reseller Distribution Program of the Year, Cloud Distributor of the Year, Specialized Distributor of the Year en Value Added Distributor of the Year heeft Channelweb de genomineerden bekendgemaakt.

De genomineerden binnen de Channel Awards 2019 zijn bepaald door een zeskoppige vakjury met daarin Fouad Allabari, managing director analytics bij HSO, Rolf van Anholt, manager products en services bij Ymor, Jaap van der Leer, software-onderzoeker bij Valori, Ruud Pieterse, information systems architect bij DXC Technology, Aleksandr Stommels, adviseur bij S-Multimedia en Peter Woods, marketing en decisioning specialist bij Pegasystems.

In deze categorie beoordeelde de jury alle kandidaten op basis van het breed aanbieden van ict-producten en -technologieën aan Nederlandse resellers. Ook keken de juryleden of de broadliners een  aansprekende prestatie hebben geleverd in het Nederlandse ict-verkoopkanaal. De juryleden hebben afzonderlijk van elkaar alle voordrachten van een cijfer voorzien (waarbij een 10 het hoogst en een 1 het laagst was). De vijf hoogste gemiddelden werden vervolgens genomineerd. De jury kwam tot de volgende vijf overgebleven kanshebbers (in alfabetische volgorde):

Stemmen vanaf 2 september

Jury Channel Awards 2019

De jury van de Channel Awards 2019, met van linksboven naar rechtsonder: Fouad Allabari, Rolf van Anholt, Jaap van der Leer, Ruud Pieterse, Aleksandr Stommels en Peter Woods. (foto’s LinkedIn)

Vanaf 2 september 2019 kan de markt stemmen voor de Channel Awards 2019. Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober 2019. Publieksstemming bepaalt voor vijftig procent de winnaar. Ook buigen de juryleden zich over de genomineerden per categorie, een gemiddeld oordeel dat ook voor de helft de winnaar bepaalt. Op woensdag 20 november 2019 worden per categorie de winnaars bekendgemaakt. De Channel Awards 2019 worden dit jaar uitgereikt in De Polar van de Utrechtse Jaarbeurs.

Op basis van feedback uit de markt is het concept van de Channel Awards-uitreiking dit jaar aangepast. Zo is er een walking dinner, worden er meer resellers naar het evenement zelf gehaald en staat netwerken centraal. Het uitreiken van de awards wordt afgewisseld met entertainment en lekker eten en drinken. Op verzoek van belangrijke stakeholders worden de Channel Awards in twee jaar tijd ook in totaal een maand naar voren in het jaar gehaald. Dit jaar vinden de Channel Awards daarom plaats op 20 november, volgend jaar zal dit begin november 2020 zijn.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2019 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken bij het walking dinner en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in De Polar in de Utrechtse Jaarbeurs!

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6786173). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.