Managed hosting door True

Paul Hermans: ‘Winnen zou bekroning zijn’

Channel Awards 2017, Personal Achievement Awards

 

Paul Hermans

Channelweb nomineert voor de Channel Awards verschillende persoonlijkheden. Paul Hermans, salesmanager bij Ingram Micro Cloud, is genomineerd in de categorie ‘Sales Personality of the Year’. Wij vragen hem wat deze nominatie voor hem betekent.

Wat brengt de nominatie je?

Naast een hoop positieve aandacht brengt het voornamelijk waardering. Je probeert altijd je best te doen voor je partners, leveranciers en de organisatie waar je werkzaam bent. Als dan uit die richting een nominatie komt, kan je daar best trots op zijn.

Hoe promoot je de Channel Awards 2017 in je netwerk?

Wij promoten onze nominaties via e-mail en social media. Daarnaast vermelden wij het op onze websites.

In hoeverre leeft de nominatie bij je bedrijf?

We zijn voor meerdere awards genomineerd dus dit leeft enorm. Wekelijks worden er updates gestuurd van onze nominaties die ook vaak worden gedeeld via LinkedIn, Facebook, Twitter of andere platformen. Daarnaast staat er wekelijks een banner in de nieuwsbrief richting onze klanten met onze nominaties en een link naar de stempagina.

Wat zijn je persoonlijke ambities?

Mijn zakelijke ambitie is om binnen het kanaal een partnerecosysteem te ontwikkelen zodat partners zich kunnen richten op de zaken waar ze echt goed in zijn, zodat uiteindelijk de klant de beste oplossing krijgt. Dit klinkt makkelijker dan het is en er zijn best wat middelen voor nodig. Daarnaast zou ik in de toekomst graag een grote organisatie willen leiden. Mijn persoonlijke ambitie is om mijn dochter gezond en gelukkig te zien opgroeien.

Hoe zie je de ontwikkeling van het Nederlandse ict-verkoopkanaal?

Het kanaal zal altijd een belangrijke rol spelen binnen het ict-landschap. Deze rol zal wel veel gaan veranderen. Oplossingen worden steeds algemener. Om je als partner binnen het kanaal te onderscheiden en je onderneming toegevoegde waarde te laten leveren voor de eindgebruikers dien je je meer te specialiseren. Bijvoorbeeld in bepaalde verticale markten, zodat je voor die klanten het aanspreekpunt wordt in de markt. Hierdoor kan je niet altijd meer breed kennis opdoen waardoor de samenwerking met andere partners ook groter zal worden. Ik verwacht dat er in de toekomst ook steeds meer partnerschappen worden gesloten tussen partijen die elkaar voorheen wellicht als concurrent zagen.

Wat zou het winnen van een Channel Award voor jezelf en je bedrijf betekenen?

Dit zou het grootste compliment zijn dat je als bedrijf of persoonlijk kan krijgen. Uiteindelijk doen wij als Ingram Micro en ik persoonlijk dit werk voor onze partners. Als onze partners dan uiteindelijk de keuze laten vallen om ons deze award toe te kennen, is dat een bekroning op mijn en ons werk.

Wie zou je de award ook gunnen en waarom?

Wouter Borst, voormalig salesmanager bij Axoft, omdat Axoft al jarenlang een grote partner van ons is en zij voorloper zijn in de cloudmarkt.

Wie zou je volgend jaar nomineren?

George van Jaarsveld, partner development manager bij Microsoft. We hebben al jarenlang een enorm prettige samenwerking met Microsoft en George. De cloudontwikkeling is enorm snel gegaan en hierdoor moet je als organisatie goed inspelen op de vraag vanuit de markt. George heeft hier een grote rol in gespeeld en ons altijd gesteund. 

Channel Awards 2017

Paul Hermans is genomineerd voor de Channel Awards 2017 in de categorieën ‘Sales Personality of the Year'. Op 6 december 2017 maakt Channelweb de winnaars bekend tijdens een spectaculaire awardsshow.

Breng nu je stem uit voor de Channel Awards 2017! Stemmen kan tot en met zondag 12 november 2017.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6183307). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.