Managed hosting door True

Dit zijn de beste sales personalities!

Channel Awards 2017, Sales Personality of the Year

 

Channel Awards 2016, winnaar in de categorie Sales Personality of the Year: Sven Groot, salesmanager bij Dupaco Distribution

Voor de Channel Awards 2017 zijn bij de Personal Achievement Awards vijf sales personalities genomineerd. Wouter Borst van Axoft, Lars van Gelder van Colt Technology Services, Paul Hermans van Ingram Micro Cloud, Piet Sjoukes van Interxion en Rik Strijker van Evoworks mogen zich in 2017 de beste ict-verkoopvertegenwoordigers van Nederland noemen. De winnaar in deze categorie wordt op 6 december 2017 bekendgemaakt tijdens een spectaculaire awardsshow in Jaarbeurs in Utrecht.

Dit zijn de genomineerden in de categorie Sales Personality of the Year:

• Wouter Borst, voormalig salesmanager bij Axoft
• Lars van Gelder, voormalig sales director Netherlands bij Colt Technology Services
• Paul Hermans, salesmanager bij Ingram Micro Cloud
• Piet Sjoukes, sales- en marketingdirecteur bij Interxion
• Rik Strijker, senior accountmanager bij Evoworks

Onderbouwingen

• Wouter Borst, salesmanager bij Axoft

Reden: Winst prijs voor beste business deal

Salesmanager Wouter Borst van Axoft heeft van KPN de Prestatieprijs, de prijs voor de beste business deal van het jaar, ontvangen. Het heuglijk feit viel samen met het moment dat KPN zijn platina business partner Axoft uitriep tot Strongest Partner. Axoft wordt daarmee, net als een jaar eerder, betiteld als de meest toekomstbestendige businesspartner van KPN. De KPN Strongest Partner Challenge is de opvolger van de jaarlijkse Channel Awards van KPN. Update: Vanaf 1 juli 2017 is Borst niet meer in dienst van Axoft en gestart met zijn eigen bedrijf. 

• Lars van Gelder, sales director Netherlands bij Colt Technology Services

Reden: Nadruk op value add en de match met klantbehoefte

Lars van Gelder, salesdirecteur Nederland bij Colt Technology Services, vindt dat je als reseller de waarde die je verkoopt uit moet kunnen leggen aan klanten. Daarnaast meent hij dat het een cruciale taak voor leveranciers en resellers is om die ‘toegevoegde waarde’ te matchen met de klantbehoefte. De focus als salesorganisatie en channel op bedrijven waar je waarde kunt toevoegen en waar het portfolio aansluit op de behoefte van die organisaties is ten slotte volgens hem essentieel. Update: Vanaf augustus 2017 is Van Gelder niet meer in dienst van Colt Technology Services. 

• Paul Hermans, salesmanager bij Ingram Micro Cloud

Reden: ontwikkeling business unit cloud

Paul Hermans is vanaf het allereerste begin van cloud binnen Ingram Micro betrokken bij de ontwikkeling van deze business unit. Sinds de lancering van de Cloud Marketplace twee jaar geleden is het snel gegaan. Hij heeft het afgelopen jaar succesvol het salesteam geleid als salesmanager. Ingram Micro Cloud is de grootste op gebied van Microsoft CSP en ook op Azure. Begin 2017 is Hermans benoemd tot senior salesmanager Benelux en worden de volgende stappen gemaakt door het softwareteam (Symantec, Adobe, Veritas, McAfee etc) toe te voegen aan het cloudteam.

Piet Sjoukes, sales- en marketingdirecteur bij Interxion

Reden: Kansen zien in hybride it-infrastructuur

Interxion, leverancier op het gebied van cloud- en carrier-neutrale datacenterdiensten, heeft Piet Sjoukes als sales- en marketingdirecteur. In die rol wil hij zich richten op de hybride it-infrastructuur. Hier liggen volgens hem voor Interxion volop kansen. Hij meent dat de datacenters van Interxion meer connectiviteitscenters geworden zijn waar bedrijven hun eigen infrastructuur koppelen aan publieke en private clouds en verbinding met hun leveranciers en klanten maken.

• Rik Strijker, senior accountmanager bij Evoworks

Reden: groot empathisch vermogen

Strijker combineert zijn persoonlijke ervaring met een drive om te slagen en een groot empathisch vermogen. Hij is bij Evoworks als senior accountmanager verantwoordelijk voor het algehele salesproces, en daarnaast het managen van bestaande accounts. Strijker heeft veel kennis van de online wereld en scoort volgens collega’s altijd ‘boven target.’ Ook benut hij zijn kennis volgens hen goed om klanten te helpen. Update: Vanaf 1 september 2017 is Strijker niet meer in dienst van Evoworks, hij is nu commercieel manager bij Hoogdesign in Deventer.

Terug naar alle genomineerde ict-persoonlijkheden van de Channel Awards 2017

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6053359). © Jaarbeurs IT Media.

Ook aanwezig zijn?

Ook aanwezig zijn bij de Channel Awards 2020 en netwerken met vertegenwoordigers uit het Nederlandse ict-verkoopkanaal? Reserveer dan nu uw plekken en zorg dat u aanwezig bent bij de spectaculaire uitreiking in de Utrechtse Jaarbeurs!Partners 2019 

Gold

Silver

Bronze

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.