Managed hosting door True

Maarten Vervoorn


Maarten Vervoorn is een expert van Computable voor de topics Digital Transformation, Datamanagement en Infrastructuur.

Maarten Vervoorn is Chief Technology Officer bij YaWorks. Hij is in deze rol verantwoordelijk voor het waarborgen van de technische kennis en kunde binnen de organisatie met als doel om klanten nog beter te kunnen ondersteunen bij grote transformatieprogramma’s. De afgelopen jaren heeft hij met zijn diep technische kennis over IT-infrastructuur een grote bijdrage geleverd aan het succes van YaWorks, en vele klanten met zijn kennis bijgestaan en van strategisch advies voorzien.

Vakkennis Maarten Vervoorn

Functiegebieden

Beveiliging, Consulting/advies, Datacom/telecom, Embedded systems, Functioneel ontwerp, Management, Kantoorautomatisering, Netwerk engineering/beheer, Projectmanagement, Systeembeheer, Technisch ontwerp en Testen/implementeren.

Onderwerpen

Management, Digital Transformation, Cloud Computing, Internet, Infrastructuur, Datacenters, Security, ICT-branche, Digital Workplace, Fintech, Digital Innovation en Internet of things.

Methoden/frameworks

Agile, ITIL, Prince2, Scrum en DevOps.

Software/hardware

Cisco, Informatica, Linux, SharePoint, Unix, VMWare, Windows Azure en Wireless.


Computable Expert
Maarten  Vervoorn

Maarten Vervoorn
Opleidingsniveau: HBO
Carrièreniveau: Directie
Functie: CTO
Werkzaam bij: YaWorks
Bedrijfsgrootte: 101-250 personen
Omvang ict-afdeling: 100 t/m 249 personen
Branche: Advies / Consultancy
Geeft leiding aan: 25 tot 50 personenWilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.