Managed hosting door True

Johan Op de Coul


ir. Johan Op de Coul is een expert van Computable voor het topic Outsourcing.

ir. Johan C. Op de Coul is ruim 25 jaar actief met het management van de ICT, de organisatie en het beheer van de informatievoorziening, (out)sourcing en competentie management. Hij heeft diverse rollen vervuld bij de rijksoverheid en in het bedrijfsleven zoals CIO, Hoofd ICT en projectleider. Na jaren ICT-management en advies over de inrichting van beheer, is hij de laatste jaren actief geweest als consultant strategic sourcing. Daarbij ondersteunt hij bedrijven bij het uitbesteden van de ICT. Een specialisatie van hem is de inrichting van de ICT governance en de regie-rol voor demand en supply management, een noodzakelijke organisatiefunctie om outsourcing een succes te maken. Johan Op de Coul werkt als zelfstandig adviseur (Organisatie-adviesbureau Op de Coul).

Vakkennis Johan Op de Coul

Functiegebieden

Applicatiebeheer, Commercie, Consulting/advies, Functioneel ontwerp, Management, Informatieanalyse, Projectmanagement, Research/wetenschap, Software-ontwikkeling, Systeembeheer en Training/opleiding.

Onderwerpen

Management, Outsourcing, Development, Internet, Infrastructuur, Beheer, ICT-branche, Overheid, Loopbaan en Maatschappij.


Computable Expert
Johan Op de Coul

ir. Johan Op de Coul
Opleidingsniveau: WO
Functie: Zelfstandig Adviseur
Werkzaam bij: Organisatie-adviesbureau Op de Coul
Bedrijfsgrootte: 2-4 personen
Branche: Advies / ConsultancyWilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.