Managed hosting door True

Robert Bien


Robert Bien is een expert van Computable voor de topics Digital Workplace en Digital Innovation.

Robert Bien is Head of Sales Benelux en Frankrijk bij content IQ bedrijf ABBYY. Hij werkt al sinds de start van zijn carrière in de IT- en dienstensector. Inmiddels zet hij zich sinds 2012 in voor ABBYY, internationaal leider op het gebied van content-intelligence-oplossingen en -diensten. Het softwarebedrijf biedt oplossingen waarmee bedrijven hun documenten en content transformeren in producten die business value opleveren. ABBYY levert digitale-transformatieoplossingen aan financiële instanties, verzekerings- en vervoersbedrijven, organisaties in de gezondheidszorg en andere sectoren.

Vakkennis Robert Bien

Functiegebieden

Commercie, Consulting/advies, Management, Informatieanalyse, Kantoorautomatisering, Marketing/promotie, Projectmanagement en Software-ontwikkeling.

Onderwerpen

Management, Digital Transformation, Datamanagement, Infrastructuur, ICT-branche, Overheid, Zorg, Digital Workplace, Digital Innovation en Big data.

Methoden/frameworks

Agile.


Computable Expert
Robert  Bien

Robert Bien
Opleidingsniveau: WO
Carrièreniveau: Directie
Functie: Head of sales ABBYY Benelux & Nordics
Werkzaam bij: ABBYY EUROPE GMBH
Bedrijfsgrootte: 1000-1500 personen
Branche: Anders
Geeft leiding aan: 10 tot 25 personenWilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.