Managed hosting door True

Edwin van Dis


drs. Edwin van Dis is een expert van Computable voor het topic Infrastructuur.

Edwin van Dis is team lead bij CGI. Na zijn studie Informatica aan de Universiteit van Leiden met als specialisatie High Performance Computing & Computer Graphics, heeft hij verschillende rollen vervuld in software projecten. De laatste jaren heeft Edwin zich vooral gericht op het integreren van software componenten tot concrete business oplossingen. Hierbij spelen modernisatie, service orientatie en business processen een centrale rol. Edwin adviseert over deze onderwerpen bij financiële instellingen, logistieke dienstverleners en overheden. Momenteel is Edwin lid van de Beroepenveldcommissie van de Hogeschool Rotterdam en werkt hij nauw samen met de Universiteit van Utrecht. Hierdoor krijgen innovatie en wetenschappelijk onderzoek ook de nodige aandacht in zijn agenda.

Vakkennis Edwin van Dis

Functiegebieden

Beveiliging, Commercie, Consulting/advies, Database-engineering, Functioneel ontwerp, Informatieanalyse, Projectmanagement, Research/wetenschap, Software-ontwikkeling, Technisch ontwerp en Testen/implementeren.

Onderwerpen

Management, Digital Transformation, Business Analytics, Datamanagement, ERP, Development, Cloud Computing, Security, ICT-branche en Overheid.

Software/hardware

Oracle-software.

Computable Expert
Edwin van Dis

drs. Edwin van Dis
Opleidingsniveau: WO
Carrièreniveau: Ervaren
Functie: Solution Architect
Werkzaam bij: CGI
Bedrijfsgrootte: 2500-5000 personen
Branche: ITWilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.