Managed hosting door True

Vincent Wouters

Jurylid Computable Awards 2020


Vincent Wouters is een expert van Computable voor de topics Management, ERP en ICT-branche.

Vincent Wouters is zijn loopbaan begonnen bij het onderzoeksinstituut TFDL in Wageningen. Hier heeft hij zich o.a. bezig gehouden met onderwerpen rond werkplekautomatisering, software development en server- en storagetechnologieën. Vervolgens is hij via projectmanagement en consultancy terecht gekomen in het management. Binnen de rijksoverheid heeft hij leiding gegeven aan een breed scala aan ICT gerelateerde afdelingen, waaronder Infrastructuur, Inkoop en een afdeling Architectuur & Strategie. Van 2008 tot 2010 maakte hij deel uit van de directie van DICTU, de ICT dienstverlener voor het Ministerie van Economische Zaken.
Vanaf 2011 is hij algemeen directeur bij ICreative in Ede. ICreative is de Nederlandse Purchase-2-Pay en integraal Document Flow specialist. Kernactiviteit is het adviseren, implementeren en onderhouden van oplossingen voor factuurverwerking, e-procurement, e-invoicing en dynamisch documentmanagement.
Vanaf maart 2016 maakt hij tevens deel uit van de Advisory Board van de 4CEE Group.

Vakkennis Vincent Wouters

Functiegebieden

Consulting/advies, Management en Projectmanagement.

Onderwerpen

Management, ERP, Internet, Beheer, ICT-branche en Overheid.


Computable Expert
Vincent  Wouters

Vincent Wouters
Opleidingsniveau: HBO
Carrièreniveau: Directie
Functie: Algemeen directeur
Werkzaam bij: ICreative
Bedrijfsgrootte: 26-50 personen
Omvang ict-afdeling: 1 t/m 4 personen
Branche: IT
Geeft leiding aan: 25 tot 50 personenWilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.