Managed hosting door True

Hugo Messer


drs. Hugo Messer is een expert van Computable voor de topics Outsourcing en Loopbaan.

Als global sourcing expert richt ik mij op het verhogen van omzet en winstgevendheid bij IT bedrijven en organisaties met een IT afdeling.

Veel mensen vragen zich af wat Global sourcing of outsourcing kan betekenen voor hun organisatie. Ze willen besparen op hun IT kosten en zijn op zoek naar IT-ers. Er zijn veel verhalen over organisaties die (IT) werk verplaatsen naar India of Oost Europa. Maar hoe pak je dit aan?

Hoe zorg je dat je je organisatie zo inricht, dat outsourcing slaagt? Hoe vind je een geschikte leverancier aan de andere kant van de wereld? Past Oost Europa beter dan India en waarom?

Global sourcing is een complex vraagstuk en het is niet iets wat je 'even doet'. Veel ondernemers, directeuren, CIO's en COO's vinden het lastig de juiste stappen te zetten en hebben daar verschillende redenen voor:

- Ze weten niet precies waar te beginnen en welke stappen te doorlopen (hoe ontwikkel ik de juiste strategie? Hoe richt ik mijn processen in? Hoe vind ik een geschikte leverancier? Wat zijn de valkuilen, waar moet ik op letten?)

- Het lijkt een 'ver van mijn bed show' of ze denken 'dat is alleen voor multinationals', maar ergens speelt toch de vraag of het een slimme stap is om een (deel van) het werk over zee te laten doen

Bridge Outsourcing helpt bedrijven met het uitbesteden van web en software ontwikkeling naar het buitenland. We hebben eigen kantoren in India, Oekraïne en Moldavië. De kennis en ervaring in het outsourcing proces van Bridge maakt het voor klanten gemakkelijker werk naar het buitenland uit te besteden. Als neveneffect wil Hugo met Bridge een bijdrage leveren aan het creëren van een betere balans in de wereld.

Vakkennis Hugo Messer

Functiegebieden

Commercie, Consulting/advies, Functioneel ontwerp, Management, Kantoorautomatisering, Marketing/promotie, Multimedia, Projectmanagement, Software-ontwikkeling en Webmanagement.

Onderwerpen

Outsourcing, Development, Internet en ICT-branche.


Computable Expert
Hugo  Messer

drs. Hugo Messer
Opleidingsniveau: WO
Functie: Directeur/ceo/country managerWilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.