Managed hosting door True

Richard Stassen


Richard Stassen is een expert van Computable voor de topics Beheer, Loopbaan en Digital Workplace.

Richard studeerde commerciële technische bedrijfskunde en begon daarna zijn carrière in verschillende managersfuncties. Onder andere bij Yacht als commercieel manager en later als sales en area manager (9 jaar) bij Michael Bailey Associates. Daarna maakte hij de overstap naar IT-detacheerder PEAK-IT en groeide door van director operations naar managing director. In deze rol was hij ruim vijf jaar verantwoordelijk voor de detachering, co-sourcing en outsourcing activiteiten van PEAK-IT (400 fte) en bezorgde het een recordjaar in 2021. Na een inspirerende sabbatical, waarin hij als vrijwillig chauffeur op de dierenambulance zijn liefde voor dieren kon uitdragen, is Richard nu terug in de IT-wereld als CEO van IT-detacheringsbureau Neomax|Olgreen. Zijn belangrijkste doel is om een kentering te realiseren in de detacheringswereld; niet de transactie maar de relatie is leidend. De mens maakt het verschil!

Vakkennis Richard Stassen

Functiegebieden

Commercie, Consulting/advies, Helpdesk/support, Management, Kantoorautomatisering, Netwerk engineering/beheer, Systeembeheer en Training/opleiding.

Onderwerpen

Management, Outsourcing, Digital Transformation, CRM, Infrastructuur, Beheer, ICT-branche, Loopbaan en Digital Workplace.

Software/hardware

Excel, Windows PC, Salesforce en Microsoft Dynamics.


Computable Expert
Richard  Stassen

Richard Stassen
Opleidingsniveau: HBO
Carrièreniveau: Directie
Functie: CEO
Werkzaam bij: Neomax|Olgreen
Bedrijfsgrootte: 101-250 personen
Branche: IT
Geeft leiding aan: Meer dan 100 personenWilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.