Managed hosting door True

Mark-Peter Mansveld


Mark-Peter Mansveld is een expert van Computable voor de topics Management, Security en ICT-branche.

Met meer dan 30 jaar ervaring in de IT-industrie, versterkt Mark-Peter Mansveld Proofpoint als Vice President, Noord-Europa, Midden-Oosten & Israël. Hij is verantwoordelijk voor de uitbreiding en strategie van het bedrijf, evenals de positionering van Proofpoint als marktleider op het gebied van mensgerichte cybersecurity-oplossingen en -expertise.

Voor zijn komst bij Proofpoint bekleedde Mansveld een aantal senior regionale leidinggevende functies in de IT-sector, bij organisaties als Informatica, Ivanti, Dell, Novell en Hewlett-Packard.

Mansveld is een ervaren bedrijfsleider en heeft met succes verschillende commerciële organisaties opgezet. Om resultaten te behalen, creëert hij een sterke bedrijfscultuur waarin mensen centraal staan. Met deze people-first aanpak vormt en leidt hij snelgroeiende salesorganisaties in het EMEA-gebied.

Vakkennis Mark-Peter Mansveld

Functiegebieden

Beveiliging, Commercie, Consulting/advies, Management en Informatieanalyse.

Onderwerpen

Management, Digital Transformation, Business Analytics, Datamanagement, Security, Digital Workplace, Digital Innovation en Internet of things.

Computable Expert
Mark-Peter  Mansveld

Mark-Peter Mansveld
Opleidingsniveau: WO
Carrièreniveau: Directie
Functie: Vice President Northern Europe, Middle-East & Israel
Werkzaam bij: Proofpoint
Bedrijfsgrootte: 1500-2500 personen
Branche: Hoger beroepsonderwijs (HBO)Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.