Managed hosting door True

Dennis Lauwers


Dennis Lauwers is een expert van Computable voor de topics Management, Digital Transformation en Cloud Computing.

Dennis Lauwers is de Distinguished Engineer en CTO voor Hybrid Cloud in Europe, Midden-Oosten en Afrika, gericht op het op de markt brengen van nieuwe hybride cloud technologieën en oplossingen.

Hij is een erkend technisch leider bij IBM in verschillende domeinen, zoals cloud oplossingen, complexe IT-infrastructuren, IT-architectuur en business/IT alignment. Met meer dan 20 jaar ervaring in de IT-wereld met een breed spectrum aan technische en leiderschapsvaardigheden, deel hij zijn ervaringen met verschillende teams zodat zij succesvol kunnen worden in de hybrid cloud, data en AI arena.

Met zijn natuurlijke drive om op zoek te gaan naar nieuwe technologieën en complexe problemen, is hij in staat om nieuwe baanbrekende technologieën toe te passen binnen de snel veranderende bedrijfsruimte.

Vakkennis Dennis Lauwers

Functiegebieden

Management, Projectmanagement, Research/wetenschap en Systeembeheer.

Onderwerpen

Management, Digital Transformation, Cloud Computing, Infrastructuur, ICT-branche, Digital Workplace en Digital Innovation.


Computable Expert
Dennis  Lauwers

Dennis Lauwers
Opleidingsniveau: HBO
Carrièreniveau: Directie
Functie: Distinguished Engineer Hybrid Cloud Europe
Werkzaam bij: IBM
Bedrijfsgrootte: Meer dan 5000 personen
Branche: IT
Geeft leiding aan: Meer dan 100 personenWilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.