Managed hosting door True

Frank Vogelezang

Jurylid Computable Awards 2020


Frank Vogelezang is een expert van Computable voor de topics Management, Outsourcing en ERP.

Frank toetst vanuit zijn rol als Senior Consultant IT Intelligence IT-projecten, -diensten en -contracten aan de huidige, wereldwijde marktprijsontwikkelingen en adviseert klanten over een realistische prijsstelling van hun IT, de juiste wijze van aanbesteden of een goede opbouw van hun Business Case. Hiervoor was Frank als Pricing Manager verantwoordelijk voor de pricing van complexe IT-aanbiedingen. Hij is sinds 1999 als consultant actief op het gebied van het meetbaar maken van IT voor zowel bedrijven als overheidsinstellingen.

Frank publiceert regelmatig over nieuwe ontwikkelingen op dit vakgebied.

Frank is lid van de werkgroep Telrichtlijnen van de Nesma en het Measurement Practices Committee van COSMIC. Deze groepen voeren het beheer over respectievelijk de Nesma FPA methode en de COSMIC methode om de omvang van de functionaliteit van software te bepalen. Sinds 2019 is hij tevens Chairman van de COSMIC organisatie.

Vakkennis Frank Vogelezang

Functiegebieden

Applicatiebeheer, Commercie, Consulting/advies, Functioneel ontwerp, Projectmanagement, Research/wetenschap en Software-ontwikkeling.

Onderwerpen

Management, Outsourcing, Development, Beheer, ICT-branche en Fintech.


Computable Expert
Frank  Vogelezang

Frank Vogelezang
Opleidingsniveau: WO
Carrièreniveau: Ervaren
Functie: Senior Consultant
Werkzaam bij: IDC Metri
Bedrijfsgrootte: 26-50 personen
Branche: IT
Geeft leiding aan: 1 tot 10 personenWilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.