Managed hosting door True

Wim Stoop


Wim Stoop is een expert van Computable voor de topics Datamanagement en Cloud Computing.

Wim Stoop is werkzaam als Senior Product Marketing Manager bij Cloudera. Hij woont in Oostenrijk, een centraal punt voor zijn functie waarbij hij verantwoordelijk is voor de product marketing facetten van Cloudera wereldwijd.

Wim heeft sinds de jaren 90 ervaring in de ICT sector. Voordat hij werkzaam was bij Cloudera heeft hij onder andere acht jaar gewerkt als Solutions Architect bij IBM en was hij meer dan drie jaar verantwoordelijk voor de product marketing van Jive Software.

Met zijn kennis en ervaring in de wereld van Digital Transformation, Cloud Computing en Datamanagement weet Wim als geen ander hoe belangrijk het is om complexe onderwerpen uit te leggen aan een breed publiek in een taal die voor iedereen te begrijpen is. Als positieve teamplayer motiveert hij graag collega's en weet altijd de juiste vraag te stellen om te prikkelen en plannen naar een hoger niveau te tillen.


Computable Expert
Wim  Stoop

Wim Stoop
Opleidingsniveau: WO
Carrièreniveau: Senior Management
Functie: Product Manager
Werkzaam bij: Cloudera
Bedrijfsgrootte: 1500-2500 personen
Branche: Hoger beroepsonderwijs (HBO)
Geeft leiding aan: 10 tot 25 personenWilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.