Managed hosting door True

Michel Timp

Jurylid Computable Awards 2020


Michel Timp is een expert van Computable voor het topic Zorg.

Als Chief Healthcare Transformation Officer maak ik graag gebruik van mijn +20 jaar ervaring en kennis binnen de zorg en ICT. Hierbij werk ik met stakeholders van zorgorganisaties, zodoende een holistische kijk op de strategie, processen, informatie en informatie-technologie activa van de organisatie op te bouwen. Ik maak verbindingen tussen de visie, missie en strategie van de organisatie en de innovatieve ICT- technologieën van Huawei Technologies die dit mogelijk kunnen maken, nu en in de toekomst.

Ik ben bijzonder gepassioneerd in het ontwikkelingen van e-Health, m-Health en IoT strategieën en de wijze waarop deze (nieuwe) zorgpaden kunnen verbeteren. Huawei biedt hierbij de mogelijkheden om een volledige keten aan te beiden van Big Data Analytics systemen, (5G) connectivity tot Artificial Intelligence in smartphones.

Daar waar oplossingen technologisch nog niet mogelijk zijn, kan Huawei gebruik maken van een 80.000 koppig Research & Development afdeling wereldwijd.
Daarnaast inspireer en enthousiasmeer ik graag tijdens presentaties en events over bestaande en toekomstige Smart Healthcare oplossingen.

In 1993 ben ik als Medisch Elektronicus mijn carrière begonnen bij het Amphia Ziekenhuis in Breda. Door de digitalisering van de Röntgen afdeling ben ik vervolgen in aanraking gekomen met ICT, om vervolgens in mijn carrière vanaf 2002 voort te zetten bij verschillende ICT consultancy bedrijven

Hierbij heb ik 5 jaar lang een leidingegevende functie als Managing Consultant ingevuld om een team van 20-30 professionals middels coaching tot een hoger niveau te tillen. Tevens ben ik 7 jaar lang verantwoordelijk geweest voor de ontwikkeling van Healthcare vertical bij Loginconsultants wat een aantal bijzonder fraaie projecten en opdrachten heeft voortgebracht voor mij en mijn team van 7 Healthcare specialisten.
Vakkennis Michel Timp

Functiegebieden

Consulting/advies, Functioneel ontwerp, Kantoorautomatisering, Kwaliteitszorg, Projectmanagement en Technisch ontwerp.

Onderwerpen

Management, Digital Transformation, Cloud Computing, Mobility, Infrastructuur, ICT-branche, Zorg en Digital Workplace.

Methoden/frameworks

ASL, BiSL, Cobit, ITIL en UML.

Software/hardware

Citrix-software, SharePoint, VMWare, Windows Azure, Windows PC, Windows Server en Microsoft Dynamics.

Computable Expert
Michel  Timp

Michel Timp
Opleidingsniveau: HBO
Carrièreniveau: Ervaren
Functie: Enterprise Architect | Chief Healthcare Transformation Officer
Werkzaam bij: Timp-iT
Bedrijfsgrootte: 501-1000 personen
Branche: Gezondheidszorg
Geeft leiding aan: 25 tot 50 personenWilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.