Managed hosting door True

Edwin Huygens


ir. Edwin Huygens is een expert van Computable voor de topics Management en Outsourcing.

Edwin heeft na zijn opleiding (Bestuurlijke) Informatica aan de Universiteit Twente al sinds 1990 diverse publicaties geschreven in Computable, een boek over Information Engineering en een artikel over Strategische ICT bij Financiële Dienstverleners. Hij heeft 9 jaar bij AMEV (tegenwoordig ASR) gewerkt als systeemanalist, ICT-consultant en manager. Als ICT-consultant heeft hij de ontwikkelingen in de markt onderzocht. Daarna 5 jaar bij OHRA (dochter van Delta Lloyd) gewerkt als manager en is sinds 2005 bij CGI als service manager verantwoordelijk voor een aantal succesvolle outsourcecontracten en detacheringsopdrachten in de financiële wereld.
Edwin heeft uitgebreide contacten in zowel de ICT- als de verzekeringswereld. Hij zit in de referentiegroep van het Sivi (Standaardisatie instituut voor Verzekeringen in de intermediairbranche) en is gecommitteerde bij de Informatie en Communicatie Academie van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Vakkennis Edwin Huygens

Functiegebieden

Applicatiebeheer en Software-ontwikkeling.

Onderwerpen

Management, Outsourcing, Cloud Computing en Onderwijs.


Computable Expert
Edwin  Huygens

ir. Edwin Huygens
Opleidingsniveau: WO
Carrièreniveau: Leidinggevend
Functie: Service Delivery & Cloud Transition Manager
Werkzaam bij: CGI
Bedrijfsgrootte: 1500-2500 personen
Omvang ict-afdeling: 1000 personen en meer
Branche: IT
Geeft leiding aan: 10 tot 25 personenWilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.