Managed hosting door True

UitgelichtOverzicht

Cloud Computing

Nieuws, achtergronden, expert-opinies en whitepapers over Cloud Computing, hier gedefinieerd als: Model dat het mogelijk maakt om via een computernetwerk gedeelde, configureerbare computermiddelen (zoals netwerken, servers, opslag, applicaties en diensten) op aanvraag beschikbaar te stellen op een snelle, gemakkelijke en alomtegenwoordige manier met minimale beheermoeite of interactie van een service provider.

Security

Nieuws, achtergronden, expert-opinies en whitepapers over Security, hier gedefinieerd als: Het geheel van preventieve, detectieve, repressieve en correctieve maatregelen, procedures en processen om de beschikbaarheid, exclusiviteit en integriteit van informatiesystemen binnen een organisatie te garanderen.

Big data

Nieuws, achtergronden, expert-opinies en whitepapers over Big data, hier gedefinieerd als: Gegevensverzamelingen die door de hedendaagse, omvangrijke informatiestromen zo groot geworden zijn dat bestaande hulpmiddelen voor het opvangen, opslaan, doorzoeken, delen en analyseren ervan tekort schieten, en er gezocht wordt naar nieuwe methoden en technieken deze te beheren.

Internet of things

Nieuws, achtergronden, expert-opinies en whitepapers over Internet of things, hier gedefinieerd als: Een ontwikkeling waarbij steeds meer alledaagse voorwerpen zijn verbonden met het internet om gegevens te kunnen uitwisselen en om op afstand bedienbaar te zijn.

Fintech

Nieuws, achtergronden, expert-opinies en whitepapers over Fintech, hier gedefinieerd als: Financiering van technische bedrijven en innovatie die gericht is op de levering van niet-traditionele financiële diensten.

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.