Managed hosting door True
Evenement aanmelden

Agenda Cloud Computing

21 feb

High Productivity App Dev - Getting Started with Kinvey

Webinar met een overzicht van het nieuwe High Productivty App Dev Platform Progress Kinvey. Zie de ontwikkeling van low code en no code, autorisatie-instellingen, ingebouwde beveiligingsfuncties, offline cloud-caching op dit full stack java platform!

Webinar
Webinar
28 feb

Salesforce Data Connectors

In het Progress Webinar “High-Performing Salesforce Data Connector” gaan we in op de verschillende overwegingen voor het ontwikkelen van een Salesforce-gegevensconnector. Registreer om live bij te wonen of de opname automatisch erna te ontvangen.

Webinar
Webinar
7 mrt

Tech4Business - Sander Hoogendoorn (Microteams) - Marc Woolderink (Cloud)

Met Tech4Business willen wij de impact en kansen van moderne technologie voor de business van bedrijven belichten. Hierbij leggen wij nadruk op de bruikbaarheid van de technologie en de toegevoegde waarde ervan voor uw eigen business.

Event
Utrecht
12 mrt

Nutanix organiseert .Next on Tour Utrecht

U bent op 12 maart van harte uitgenodigd in Mediaplaza

Congres
Utrecht
28 mrt

Srvision jaarcongres: Service Intelligence

Voor iedere organisatie is Service Resilience (veerkracht) van cruciaal belang. Het is belangrijk om actuele trends te volgen zodat iedere organisatie gebeurtenissen kan voorkomen of snel kan herstellen.

Congres
Utrecht
11 apr

Risk Event 2019

Na het overweldigend succes in 2018 gaan we in 2019 voor de tweede maal het IT-Risk Event van ISACA, NOREA, PvIB, IIA, KNVI, ISC2 en SSA organiseren met diverse sprekers die de top-10 risico’s ontmantelen.

Congres
Amsterdam
16 apr /
17 apr

Mendix World

Het van origine Nederlandse Mendix, wereldleider op het gebied van low-code, organiseert ’s werelds grootste low-code conferentie, Mendix World 2019, op 16-17 april plaatsvindt in Rotterdam Ahoy.

Event
Rotterdam
16 apr /
17 apr

Mendix World

Mendix World 2019 is dé conferentie voor iedereen die zich bezighoudt met de ontwikkeling van low-code applicaties en digitale innovatie. Meer dan 3000 professionals horen hoe low-code zakelijke software-ontwikkeling ingrijpend heeft veranderd.

Conferentie
Rotterdam
11 okt

AppManagEvent

AppManagEvent: The annual industry event around application management.AppManagEvent gives visitors a status&future; update on the leading technology, tools, strategies, insights and trends around Application Management.

Conferentie
Utrecht

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.