Managed hosting door True

NLSecure[ID] KPN Security

Kennisdeling is cruciaal om de digitale weerbaarheid van Nederland te vergroten. Daarom organiseert KPN Security op 26 september 2023 voor de 7e keer NLSecure[ID], hét event voor de Nederlandse securitycommunity.

Georganiseerd door KPN Security

We zijn voor onze digitale veiligheid steeds afhankelijker van anderen. Dat vraagt om een sterk vertrouwen in elkaars weerbaarheid. Maar hoe bewaak je dat vertrouwen bij verdeelde belangen, in zoiets ongrijpbaars als cyberspace en bij een digitaal incident? KPN Security zoekt samen met topsprekers op 26 september tijdens de liveshow NLSecure[ID] naar antwoorden op die vragen.

Verschillende experts uit bedrijfsleven, overheid en defensie delen van 13:30 tot 16:00 uur hun kennis en expertise met het publiek. NLSecure[ID] is ook het podium voor een unieke Capture The Flag Challenge. Tijdens deze hackwedstrijd proberen deelnemers een fictieve organisatie te hacken. Daarbij wordt gebruikgemaakt van een lab met een realistische bedrijfsomgeving. De liveshow wordt uitgezonden vanaf een defensielocatie in Ede.

dinsdag 26 september 13:30 - 16:00
Online event
Online event
Gratis
Website bezoeken
Inschrijven

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.