Managed hosting door True

Pinewood belicht impact van nieuwe NIS 2 richtlijn op organisaties

Cybersecurityspecialist Pinewood organiseert op 27 september een informatief seminar dat zich richt op de invloed van de vorig jaar aangenomen NIS 2 (Netwerk- en Informatiebeveiliging 2) richtlijn op bedrijven en organisaties.

Seminar
Georganiseerd door Pinewood

In een tijd waarin de digitale dreigingen steeds complexer worden, heeft de Europese Unie de NIS 2-richtlijnen ontwikkeld om de veiligheid van netwerken en informatie te waarborgen. De NIS2 is afgelopen jaar door de EU als richtlijn aangenomen, en doorloopt nu het traject naar wetgeving. Het seminar biedt deelnemers na afloop een beter begrip van de cruciale aspecten van de NIS 2-richtlijnen die van invloed zijn op hun organisaties. Bovendien zullen zij een helder inzicht krijgen in de eerste stappen die nodig zijn om aan de richtlijnen te voldoen en welke delen van de richtlijnen relevant zijn voor hun specifieke situatie.

Het seminar is op woensdag 27 september van 14:00 tot 16:30 uur op het hoofdkantoor van Pinewood in Delft. De presentaties zijn gericht op een breed scala aan organisaties en professionals, waaronder CEO's, CISO's, security officers en compliance officers. Tijdens het evenement zullen deskundigen de volgende thema's belichten: zorgplicht, meldplicht, risicomanagement, en incidentmanagement.


Door middel van concrete voorbeelden en interactieve discussies zullen sprekers dieper ingaan op deze onderwerpen en de implicaties voor verschillende sectoren verduidelijken.

woensdag 27 september 14:00 - 16:30
Delft
Delftechpark 35
Gratis
Website bezoeken
Inschrijven

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.