Managed hosting door True

Esri GIS Conferentie 2023

De Esri GIS Conferentie is het grootste GIS-evenement in Nederland. Er worden concrete toepassingen en innovaties vanuit diverse werkvelden gepresenteerd. Hoor alles over de nieuwste GIS-ontwikkelingen, leer van andere organisaties en ontmoet vakgenoten.

Congres
Georganiseerd door Esri

De Esri GIS Conferentie is het grootste, jaarlijkse GIS-evenement in Nederland. In 2023 is dit evenement op woensdag 20 en donderdag 21 september in Rotterdam. Jaarlijks nemen meer dan 1500 mensen deel aan deze tweedaagse conferentie. Tijdens de conferentie worden concrete toepassingen en innovaties vanuit diverse werkvelden gepresenteerd. Kom meer te weten over de nieuwste GIS-ontwikkelingen, leer van andere organisaties en ontmoet vakgenoten.

Het ochtendprogramma van beide dagen bestaat uit key note-presentaties waarin sprekers hun visie op hun eigen vakgebied delen. Het middagprogramma bestaat uit verdiepende sessies met verhalen uit de praktijk en door de praktijk. Daarnaast worden er technische sessies gehouden. Uiteraard is er ook een beurs met onder andere stands van bedrijven uit de GIS-sector.

woensdag 20 september 10:00 t/m donderdag 21 september 18:00
Rotterdam
Postillion Hotel & Convention Centre WTC Rotterdam
Kosteloos voor klanten van Esri Nederland
Website bezoeken
Inschrijven
010 - 217 07 00

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.