Managed hosting door True

McCoy BIG Event: Less is More

We gaan méér doen! Maar wel met minder. Grootse stappen zetten om jouw business én de wereld verder te brengen. Daarom is het thema van dit McCoy BIG Event: less is more. Zet jij met ons de stap naar een duurzamere wereld? Meld je aan!

Georganiseerd door McCoy

Met minder, meer doen. Dat vergt creativiteit en lef. Duurzaamheid is niet eenzijdig, maar raakt veel aspecten: je business, je mensen, de planeet en alles daartussenin. Less is more, over de hele breedte. Samen onderzoeken we op de zesde editie van ons BIG Event de rol die IT speelt in het bouwen aan een sustainable enterprise. Hoe gaan we samen voor minder vervuiling en minder ongelijkheid? Wat is een ‘duurzame’ organisatie? En welke rol speelt SAP hierin?

Wat kun je verwachten? Geen lange presentaties met wollige begrippen. Nee, wij komen graag tot de kern. Dus, hoe maak je jouw supply chain duurzaam en veerkrachtig? Hoe bouw je aan een sustainable enterprise? En hoe zet je jouw mensen duurzaam in? Wij nemen je mee in deze transitie. Hoe? Met onze keynote-speaker, C-level experts én uiteenlopende klantsprekers. Dit doen we op de maatschappelijk betekenisvolle locatie én design hot-spot van Eindhoven: De Kazerne.

vrijdag 9 juni 12:30 - 19:00
Eindhoven
De Kazerne
Gratis
Website bezoeken
Inschrijven
+31 (0)85 7820400

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.