Managed hosting door True

Nokavision 25 Jaar - Customer Experience Event

Donderdag 22 juni organiseert Nokavision Software het Customer Experience Event met onderwerpen als: Low-Code en CXM, Innovatie, Roadmaps, Technologie, Hyper Automation, Cloud Content Collaboration en Keynote Danny Mekić. Hier wil je uiteraard bij zijn!

Georganiseerd door Nokavision BV

We hebben iets te vieren! Nokavision bestaat dit jaar 25 jaar en dat kunnen we natuurlijk niet zomaar aan ons voorbij laten gaan. We willen je als gewaardeerde relatie daarom hierbij persoonlijk uitnodigen voor ons Customer Experience Event op donderdagmiddag 22 juni 2023 vanaf 13:00 uur.

Zoals je van ons gewend bent stellen wij de klantbeleving centraal en brengen wij een goed inhoudelijk en leuk programma, waarbij we onze expertise in de praktijk brengen en interessante klantcases en de laatste innovaties met je delen (zie onderin de mail voor sneak preview).

Ook hebben we Danny Mekić, één van de meest invloedrijke Europese deskundigen op het gebied van toekomststrategie, innovatie en digitale transformatie, gevraagd om een keynote-presentatie te verzorgen over de snel veranderende wereld, de technologische ontwikkelingen en de kansen van innovatief ondernemerschap. Dit alles op een heldere en stimulerende manier.

Voor de techneuten onder ons die graag ook een sessie willen volgen over de uitdagingen en oplossingen bij integratie van Low Code, ECM en CXM organiseren we aanvullend een toffe sessie van twee uur in de ochtend vanaf 10:00 uur, afsluitend met een heerlijke lunch.

Nokavision sluit traditiegetrouw haar events af met een heerlijke borrel en BBQ, waarbij voldoende tijd is om met elkaar de dag door te nemen, te netwerken en de dag feestelijk af te sluiten. Tevens zullen we dit moment gebruiken om samen te proosten op de historie en de toekomst!

donderdag 22 juni 13:00 - 19:00
Hilvarenbeek
Hilvaria Studio's, Goirlesedijk 12b, 5081 ND Hilvarenbeek
Gratis
Website bezoeken
Inschrijven
+31 (0)73 6 408 490

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.