Managed hosting door True

CISA® Preparation Course

Word internationaal erkend als IT-Auditor met de CISA-certificering! Met de CISA cursus verhoogt u niet alleen de marktwaarde van uzelf maar ook voor uw bedrijf. De cursus wordt gegeven door officieel ISACA geaccrediteerde docent Erik Otto.

Georganiseerd door Security Academy

Tijdens de CISA® (Certified Information Systems Auditor) -cursus wordt u opgeleid tot een breed onderlegde IT-auditor. Na afronding van de cursus heeft u een gedegen kennis van de vijf CISA®-modules zodat u deze in de praktijk toe kunt passen én bent u goed voorbereid op het internationale CISA®-examen. Met de CISA®-certificering op zak wordt u internationaal erkend als IT-Auditor en verhoogt u de marktwaarde van zowel uzelf als uw bedrijf.

Er zijn op dit moment veel aanbieders die u voorbereiden op het CISA®-examen. Deze cursussen richten zich voornamelijk op het trainen voor het examen. Onze ervaring is dat het CISA®-examen niet onderschat moet worden. Uitsluitend het trainen van examenvragen en het bestuderen van de theorie is niet voldoende om daadwerkelijk de stof te kunnen begrijpen en toe te kunnen passen. Deze CISA®-cursus onderscheidt zich – naast de focus op het behalen van het examen – door de aandacht voor het goed begrijpen en kunnen toepassen van de lesstof in de praktijk.

maandag 6 maart 09:00 - 16:30
Woerden/ online
De Bleek 11
€3750,-
Website bezoeken
Inschrijven
0348 408 061

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.