Managed hosting door True

Live event in Houten "May the source be with you": De uitdagingen van een cloud-native high-performance workload met sensitieve informatie + Ronde Tafelsessie

Na ruim twee jaar uitsluitend webinars verzorgd te hebben, organiseren wij op donderdag 22 september eindelijk weer een fysiek event op de welbekende locatie in Houten. We hebben deze avond twee mooie sessies gepland.

Workshop
Georganiseerd door Bergler ICT

1: De uitdagingen van een cloud-native high-performance workload met sensitieve informatie:
Voor een overheidsinstantie zijn we samen met Rubicon betrokken bij het bouwen van een nieuw platform voor de transformatie naar digitale dienstverlening. De belangrijkste uitgangspunten zijn “digitaal tenzij” en “cloud tenzij”. In deze sessie bespreken Ronald de Heer en Anco Stuij de belangrijkste cloud design patterns die worden toegepast en de uitdagingen op het vlak van vergaande compliance- en beveiligingseisen. Duidelijk wordt dat een succesvol cloud ontwikkelaar naast het beheersen van de klassieke programmeervaardigheden ook steeds meer kennis moet hebben van cloud infrastructuur, networking en security. Een inspirerende sessie met stof tot nadenken. Een absolute must voor iedere ontwikkelaar en manager die een toekomst in de cloud voor zijn of haar product ziet.

2: Ronde tafel / veel voorkomende vragen
Zoals jullie weten is het belangrijkste doel van ons Competence Center dat het een plek is van developers voor developers. Om daar concreet handen en voeten aan te geven gaan we het tweede deel van de avond een nieuw concept lanceren: Een ronde tafel waarbij al onze sprekers aansluiten maar jullie als gasten ook een actieve rol spelen. Tijdens deze sessie mag je elke vraag of casus inbrengen en zullen we met de groep hier op ingaan. We zullen een aantal veelvoorkomende casussen meenemen, maar live vragen van alle deelnemers heeft natuurlijk de voorkeur. Je kunt dan denken aan vragen op het gebied van de cloud, over architectuur, migratie van .NET Framework naar .NET etc.

donderdag 22 september 18:00 - 21:00
Houten
Plein 25, 3991 DL Houten
Gratis
Website bezoeken
Inschrijven
076-5720200

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.