Managed hosting door True

Versnellen van productinnovatie. Zet de eerste stap naar nieuw digitaal leiderschap!

Op donderdag 23 juni host Worth Systems een gratis hybrid meet-up voor digitale leiders, waarin we aan de hand van een methode gebaseerd op design en systeem denken, samen werken aan versnelde innovatie.

Georganiseerd door Worth Systems

Dat de druk groot is om snel en effectief te innoveren hoeven we niemand uit te leggen, maar hoe je in jouw organisatie en in je eigen leiderschap verandering kan aanbrengen om dat ook echt te kunnen doen is een ander verhaal.

De wereld om jouw bedrijf heen is steeds complexer aan het worden. Nieuwe technologieën hebbenn impact op jouw business, van artificial intelligence en machine learning tot 3D printing of next-level proces automatisering. Ook maatschappelijk zullen er onderwerpen zijn waarin je een rol wilt spelen zoals het klimaatprobleem of ongelijkheid. De vraag is dan, hoe kan jij betekenisvol bijdragen?

Op donderdag 23 Juni, host Worth Systems een hybrid meet-up voor digitale leiders, waarin we aan de hand van een methode gebaseerd op design en systeem denken, samen werken aan versnelde innovatie.

donderdag 23 juni 15:00 - 16:30
Rijswijk
Worth Systems, Laan van Vredenoord 11, 2289 DA Rijswijk
Gratis
Website bezoeken
Inschrijven
+31 (0)70 820 09 98

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.