Managed hosting door True

ESET Security Days 2021: Secure the future

Ieder kwartaal bespreekt ESET het laatste cybersecurity nieuws met politici, bedrijfsleven en experts. De ESET Security Days is het inspirerende event voor alle IT-security professionals van Nederland.

Georganiseerd door Eset

Het jaar 2021 zit er bijna op. En, terwijl de onderhandelingen voor een nieuw kabinet volop bezig zijn, heeft het Europees Parlement niet stil gezeten en is de aangekondigde wetswijzing NIS 2 met grote meerderheid aangenomen.

Wat gaat deze wet betekenen voor jouw organisatie? Krijg je straks bezoek van de toezichthouder bijvoorbeeld? Inge Bryan (Fox-IT) praat je volledig bij over de implementatie van deze wet.

Daarnaast bespreken we het cyberverdedigingsprotocol voor gemeenten. Hoewel een motie hiervoor aangenomen werd ziet het kabinet niets in dit protocol. Zij vinden het voorkomen van cyberaanvallen belangrijker. Wat de gevolgen hiervan zijn bespreken met een aantal Tweede Kamer leden. O.a. Lisa van Ginneken (D66), Barbara Kathmann (PVDA) en voorstander van het cyberverdedigingsprotocol Queeny Rajkowski (VVD) schuiven bij Art Rooijakkers aan om over dit onderwerp te discussiëren.

Tot slot, hoe gaat het jaar 2022 eruit zien op het gebied van cybersecurity? Waar moeten we rekening mee gaan houden en wat gaan cybercriminelen doen? Komt onze nationale veiligheid in gevaar? We vragen dit aan Ronald Prins (Hunt & Hackett), Bibi van den Berg (Universiteit Leiden) en Vincent Meijer (Ordina).

Kortom een uitzending boordevol nieuwe kennis en inzichten. Dit wil je niet missen!

donderdag 25 november 14:00 - 17:00
Amsterdam
Amsterdam
Gratis
Website bezoeken
Inschrijven

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.