Managed hosting door True

ISO 27701 Lead Implementer Privacy Informatie Management

ISO 27701 is een uitbreiding op de ISO 27001 norm voor informatiebeveiliging en is de eerste internationale norm die betrekking heeft op privacy informatie management. In deze training wordt u opgeleid tot ISO 27701 Lead Implementer.

Georganiseerd door IMF Academy

De risico's die u loopt wanneer u persoonsgegevens verzamelt, bewaart en verwerkt zijn - mede op basis van de nieuwe AVG/GDPR - enorm toegenomen. Eind 2019 is de eerste internationale norm die betrekking heeft op privacy informatie management gepubliceerd. Deze nieuwe ISO 27701 norm is een - privacy informatie management - uitbreiding op de ISO 27001 standaard voor informatiebeveiliging en helpt organisaties bij het opzetten, implementeren, onderhouden en continu verbeteren van een Privacy Information Management System (PIMS). Dit door het bestaande Information Security Management System (ISMS) te verbeteren op basis van de vereisten van ISO 27001 en de richtlijnen van ISO 27002. ISO 27701 kan door elke organisatie gebruikt worden, ongeacht de omvang, complexiteit of het land waarin deze opereert.

In deze ISO 27701 Lead Implementer training leert u hoe u een Privacy Information Management System (PIMS) implementeert en beheert. Bovendien krijgt u inzicht in de best practices van privacy informatie management en leert u hoe u gegevens kunt beheren en verwerken in overeenstemming met de huidige privacy wet- en regelgeving, zoals de AVG/GDPR.

maandag 7 februari 09:00 - 17:00
Centraal in het land
Nog te bepalen
Website bezoeken
Inschrijven
040 246 02 20

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.