Managed hosting door True

The future of Information Security

U heeft de principes van informatiebeveiliging onder de knie en u wilt bijblijven in het vakgebied In uw organisatie oefent u de taak van informatiebeveiliger uit (ISO/CISO) U wilt voorbereid zijn op de toekomst

Georganiseerd door Security Academy

Nieuwe technologieën, verdergaande digitalisering, nieuwe werkvormen, veranderende ecosystemen en de COVID-19 pandemie hebben een grote invloed gehad op onze maatschappij en op individuele organisaties. In de toekomst zal dit zich nog verder voortzetten. Deze grote invloeden zorgen tevens voor veel ontwikkelingen in het vakgebied informatiebeveiliging die in een hoog tempo op ons afkomen. De Security Academy schenkt in verschillende informatiebeveiliging opleidingen aandacht aan die ontwikkelingen en de veranderingen die dit met zich meebrengt.

Deze kennis en onze visie op de wijze hierop te anticiperen bieden wij aan in een 4 uur durende online sessie. In deze sessie worden verschillende onderwerpen besproken die van invloed zullen zijn op de toekomstige functie van informatiebeveiliging. Denk aan nieuwe technologieën, cyberresilience, Artificial intelligence, social media, internet of behaviour de benodigde toekomstige competenties en het daarbij passende leiderschap.

Doelgroep
Deze sessie is bedoeld voor cursisten die reeds eerder cursussen informatie beveiliging hebben gedaan, zoals bijvoorbeeld ISF, ISP of CISM en bij willen blijven in het vakgebied:

Consultants information security
Security managers die zich op tactisch niveau in de organisatie bezighouden
Coördinators information security
IT-auditors
Voorkennis
Basiskennis van informatiebeveiliging is van belang. Beschikt u hier nog niet over, dan raden wij aan minimaal de Information Security Foundation cursus te volgen voorafgaand aan deze sessie.

Daarnaast is het hebben van basiskennis over security & techniek

dinsdag 13 december 13:00 - 17:00
Woerden/ online
De Bleek 11, 3447 GV Woerden
350
Website bezoeken
Inschrijven
0348408061

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.