Managed hosting door True

TOPdesk Experience Day | 1 juli

Pak polepositie in jouw dienstverlening! TOPdesk staat voor je klaar in de paddock. Leer hoe jij de apex kan raken met jouw ondersteunende afdeling door het inzetten van de juiste tooling. Maak kennis met ons team en onze software op Circuit Zandvoort.

Georganiseerd door TOPdesk

Jij weet al dat je een servicemanagement-tool zoekt. Maar nog niet 100% zeker of TOPdesk bij jouw organisatie past? Bezoek de TOPdesk Experience Day en ervaar wat samenwerken met én in TOPdesk in de praktijk inhoudt.

Bij TOPdesk hebben we één duidelijk doel: organisaties helpen met het creëren van spectaculaire klantervaringen. Ruim 25 jaar leveren we software waarmee je meldingen beheert – en alles wat je verder nodig hebt voor Enterprise Service Management.

Maar het zijn onze mensen die het verschil maken: ze helpen jou om geweldige klantervaringen te bieden door goed samen te werken in je gehele organisatie.

Daarom stellen wij ons graag persoonlijk aan je voor. Tijdens de TOPdesk Experience Day maak je kennis met ons, onze software en ons netwerk. Ervaar tijdens deze middag hoe jij, samen met TOPdesk, op pole positie komt met je organisatie.

donderdag 1 juli 11:30 - 18:00
Zandvoort
Circuit Zandvoort
Gratis
Website bezoeken
Inschrijven

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×

Ontvang gratis de nieuwste Computable 100

Doe mee aan het Computable 100 onderzoek!