Managed hosting door True

Network Visibility You Can't Protect What You Can't See

Een goed zicht op het netwerk is het allerbelangrijkste voor de beveiliging ervan. En aangezien cyberaanvallen steeds vaker voorkomen is het nu dan ook belangrijker dan ooit om de intellectuele eigendommen en netwerkactiva van uw organisatie goed te besch

Webinar
Georganiseerd door Progress

Maar misschien heeft u als netwerk- of systeembeheerder een gebrekkig overzicht van het netwerk? En vraagt u zich weleens af: ‘’Dit zou niet zijn gebeurd als…..?” Dan begrijpen wij u helemaal. Want als u het netwerk niet volledig in kaart hebt, hoe kunt u het dan goed managen, effectief beschermen of ervoor zorgen dat het goed is beveiligd?

We weten allemaal hoe belangrijk cyberbeveiliging, gegevensbescherming is, maar zijn soms ook vaak huiverig voor een tijd en geldslurpend project.

Tijdens het webinar “You Can't Protect What You Can't See” geeft expert Mark Towler aan hoe dit wel kan zonder dat dit een lange implementatietijd en hoge kosten met zich meebrengt. Zo bespreekt hij o.a.:
- hoe u uw netwerk snel in kaart kunt krijgen,
- hoe u waarschuwingen kunt instellen voor verdachte activiteiten, zodat u deze op tijd kunt blokken,
- hoe u eenvoudig en meer inzicht in uw netwerk krijgt en deze beter beveiligt.

Kunt u er niet bij zijn? Schrijf u dan toch in en u ontvang na het webinar automatisch een e-mail met de link naar de opname.

donderdag 29 april 15:00 - 16:00
online
online
Gratis
Website bezoeken
Inschrijven
010-2865700

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×

Ontvang gratis de nieuwste Computable 100

Doe mee aan het Computable 100 onderzoek!