Managed hosting door True

Jurist & IT

In deze topopleiding doet u actuele kennis in het vakgebied IT en Recht op met als focus de consequenties voor de IT-contractspraktijk. U leert beargumenteerd en praktijkgericht advies uit te brengen over juridische IT-vraagstukken.

Georganiseerd door Alpha International

Het werkterrein van de IT-jurist verandert voortdurend. De constante stroom van nieuwe wet- en regelgeving, zoals de AVG en met name de voortschrijdende digitalisering, maakt uw werkveld steeds diverser en complexer. Technologische innovaties, zoals Artificial Intelligence (AI), blockchain, Internet of Things (IoT), robotics, sensortechnologie, algoritmes, enz., hebben een grote impact op uw vakgebied. U moet dus alles op alles zetten om up-to-date te blijven. De juridisch-technische uitdagingen waar u voor staat zijn divers en complex. U hoeft zeker geen IT-expert te zijn, maar u moet wel het juiste kennisniveau hebben om te weten waar de pijnpunten zitten. Zo moet u bijvoorbeeld nieuwe werkvormen als Agile en Scrum kunnen doorgronden. Ook uw kennis over data protectie (AVG) vraagt veel van u, evenals de naleving van de wet- en regelgeving op het gebied van e-commerce. Ook ethische vraagstukken staan steeds vaker op de agenda van de IT-jurist. Daarnaast is het onvermijdelijk dat u als juridisch professional te maken krijgt met cyber security vraagstukken. Vanzelfsprekend staan onderwerpen als IT en intellectueel eigendom, outsourcing, IT-geschillen en aansprakelijkheden ook op de agenda.

Al met al krijgt u in deze opleiding een helder overzicht van en inzicht in de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van IT en Recht en de consequenties voor uw IT-contractspraktijk. De opleiding focust zich niet alleen op inhoudelijke kennis, maar ook op concrete tips en tricks waarmee u als professional verder kunt in uw praktijk.

donderdag 20 mei 09:00 - 17:00
Amsterdam
Amsterdam
€ 5.600,-
Website bezoeken
Inschrijven
0402460220

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×

Ontvang gratis de nieuwste Computable 100

Doe mee aan het Computable 100 onderzoek!