Managed hosting door True

Tv-verkiezingsdebat De Slimme Economie

Wees onderdeel van de discussie op 2 maart en help de politiek in beweging te krijgen zodat we samen een slimme economie een prioriteit kunnen maken! KIES SLIM, KIES TECH!

Verkiezingsdebat
Georganiseerd door Techleap

Er is in de Nederlandse samenleving geen sector meer die zonder technologie kan. Daarbij heeft de pandemie het belang van een slimme economie nog eens extra onderstreept. Uit onderzoek van Techleap.nl blijkt dat 2020 weliswaar een recordjaar was qua investeringen in startups in Nederland, maar dat Nederland nog ver achterblijft op andere landen. Grote investeringen en commitments vanuit de politiek zijn nodig om Nederlands als startupland concurrerend te houden.

Met de Tweede Kamerverkiezingen voor de deur zijn de cruciale vragen: Wat is er de komende vier jaar nodig om de vereiste snelle overgang naar De Slimme Economie te laten plaatsvinden? Welke plannen hebben politieke partijen om een sterk ondernemingsklimaat te creëren?

Deze vragen staan centraal in het tv-verkiezingsdebat De Slimme Economie. Tijdens het debat gaan Kamerleden van de grootste politieke partijen met elkaar in discussie over:

• Het toekomstige verdienvermogen van Nederland en de banen van morgen;
• Het creëren van een concurrerende voedingsbodem voor bedrijven om te starten en snel te kunnen schalen;
• De rol van digitalisering en tech ondernemerschap in het economisch herstel;
• Creëren van een inclusieve maatschappij met gelijke kansen voor iedereen.

Wees onderdeel van de discussie op 2 maart en help de politiek in beweging te krijgen zodat we samen een slimme economie een prioriteit kunnen maken!

Ga naar deze link voor meer achtergrondinformatie en om je in te schrijven om het debat online te volgen: https://landing.techleap.nl/verkiezingsdebat

KIES SLIM, KIES TECH!

dinsdag 2 maart 14:00 - 15:00
RTL Z
RTL Z
Gratis
Website bezoeken
Inschrijven

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.