Managed hosting door True

Acronis Global Cyber Summit

De Acronis Global Cyber Summit biedt meer dan 30 sessies verdeeld over vier tracks, en covert waarin een breed scala aan onderwerpen voor zowel eindgebruikers als channelprofessionals.

Webinar
Georganiseerd door Acronis

Acronis heeft aangekondigd dat onder andere industrie veteraan René Bonvanie en Sir Julian King zullen spreken tijdens de jaarlijkse Acronis Global Cyber Summit 2020, van 19 tot 21 oktober. Het event, dat dit jaar virtueel plaatsvindt, brengt IT-professionals van over de hele wereld samen en is toegewijd aan het delen van bruikbare inzichten, oplossingen en strategieën voor effectieve cyberbescherming.

"Deze uitdagende tijden onderstrepen de noodzaak van uitgebreide cyberbescherming, en daarom is het bieden van een virtuele locatie waar thought leaders hun expertise kunnen delen, belangrijker dan ooit", aldus Acronis Founder en CEO Serguei "SB" Beloussov. "Ons doel voor de Summit van dit jaar is om al onze partners en klanten sterker te maken - zowel wat betreft hun beschermingsbehoeften als wat betreft de ontwikkeling van hun bedrijf. De experts die zich bij ons aansluiten zullen de bruikbare inzichten bieden die de aanwezigen onmiddellijk in de praktijk kunnen brengen om het succes van hun organisatie te verzekeren".

Thought leaders op het gebied van cyberbescherming
René Bonvanie heeft meer dan 35 jaar ervaring in de cybersecurity en software-industrie - waaronder successen bij Palo Alto Networks, Business Objects, Veritas en Oracle. Tijdens de Acronis Acronis Global Cyber Summit verkent hij de disruptieve mogelijkheden die nu herrijzen uit het gebied van cyberbescherming.

Training en certificering van de Acronis #CyberFit-academie
Tijdens de Acronis Global Cyber Summit 2020 kunnen deelnemers professionele trainingen volgen onder leiding van cyberbeschermingsexperts

maandag 19 oktober 08:00 t/m woensdag 21 oktober 18:00
Virtueel event
Virtueel event
Gratis
Website bezoeken
Inschrijven

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.