Managed hosting door True

De DevOps-reis van de Nederlandse Spoorwegen

Tijdens deze live webinar behandelen Ard Westerik en Huub van der Wouden de casus omtrent de implementatie van DevOps bij de Nederlandse Spoorwegen. Je wordt op weg geholpen aan de hand van praktische tips, best practices en bruikbare theorieën.

Webinar
Georganiseerd door iSense ICT Professionals

In de wereld van softwareontwikkeling is DevOps eigenlijk niet meer weg te denken. Steeds meer organisaties zien dan ook de urgentie om hierop in te spelen. Maar waar moet je dan beginnen? Hoe weet je of de desbetreffende aanpak aansluit bij de organisatiecultuur? En zijn het de investeringen wel waard? Tijdens deze live webinar behandelen Ard Westerik en Huub van der Wouden de casus omtrent de implementatie van DevOps bij de Nederlandse Spoorwegen. Je wordt op weg geholpen aan de hand van praktische tips, best practices en bruikbare theorieën.

In 2016 waren Ard Westerik en Huub van der Wouden nauw betrokken bij de implementatie van DevOps bij de Nederlandse Spoorwegen. Waar ze ooit begonnen met twee teams, wordt er nu gewerkt met meer dan 120 teams. Aan het begin van de transformatie stonden de heren voor verschillende uitdagingen. Dat ging onder andere over het moment van het releasen van de software, dat een grote impact had op de business. En over de wens van de engineers, die behoefte hadden aan een zo goed mogelijk werkende development-omgeving.

donderdag 24 september 19:30 - 20:30
Online
Online
Gratis
Website bezoeken
Inschrijven

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.