Managed hosting door True

Kennissessie: IT Innovaties en Trends

Ontwikkelingen in de hybride multicloud Gezien de huidige situatie met Covid 19 hebben we dit keer voor een hybride variant gekozen Online of op locatie, aan u de keuze!

Georganiseerd door Tectrade

Zoals u weet werken wij veel met de innovatieve oplossingen van IBM en hebben daarom twee kopstukken van IBM uitgenodigd die u helemaal bijpraten over de meest recente oplossingen en de nieuwste technologische ontwikkelingen.

De keynote van deze middag zal worden verzorgt door Gerard Smit, Technohumanist and Digital Transformation Leader. Gerard is een veel gevraagd gastspreker op klanten events, bij universiteiten en technologische evenementen. Hij neemt u deze middag mee op een digitale ontdekkingsreis en zal hij zijn visie geven over de nieuwste technologische ontwikkelingen zoals Kunstmatige Intelligentie, Augmented Intelligence, Edge Computing, Internet of Things en Neurosynaptic systemen die impact gaan hebben op individuen, bedrijven en maatschappij.

Albert Verhoeff, IBM’s Systems Leader zal ingaan op de ontwikkelingen van IBM Storage in de Hybride Multicloud en de ontwikkelingen met Red Hat & IBM Cloud Paks. Daarnaast zal hij even ingaan op de ontwikkelingen op het gebied van Power Systems en de strategische samenwerkingen op het gebied van SAP en SAS.

Vincent Visser, Director IBM Cloud zal u informeren over IBM’s next generation platform en het ‘Open Hybrid Multicloud Platform’ met Red Hat OpenShift en Enterprise Linux.

donderdag 17 september 13:00 - 16:15
Culemborg en/of Online
Tectrade, Kleine Buitenom 8 te Culemborg en via een live stream
Gratis
Website bezoeken
Inschrijven
0622427031

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.