Managed hosting door True

ISO 27701 Lead Implementer Privacy Informatie Management

ISO 27701 is een uitbreiding op de ISO 27001 norm voor informatiebeveiliging en is de eerste internationale norm die betrekking heeft op privacy informatie management. In deze training wordt u opgeleid tot ISO 27701 Lead Implementer.

Georganiseerd door International Management Forum

In deze ISO 27701 Lead Implementer training leert u hoe u een Privacy Information Management System (PIMS) implementeert en beheert. Bovendien krijgt u inzicht in de best practices van privacy informatie management en leert u hoe u gegevens kunt beheren en verwerken in overeenstemming met de huidige privacy wet- en regelgeving, zoals de AVG/GDPR. Na afloop van deze training:

beheerst u de concepten, methodes en technieken die gebruikt worden voor de implementatie en het effectieve beheer van een Privacy Information Management System (PIMS)
kunt u het verband tussen ISO 27701, ISO 27001, ISO 27002 en andere relevante standaarden en raamwerken uitleggen en toepassen
kunt u de werking van een Privacy Information Management System (PIMS) toepassen op basis van ISO 27701
kunt u de vereisten van ISO 27701 interpreteren en toepassen in de specifieke context van uw organisatie
beschikt u over de expertise om uw organisatie te ondersteunen bij het effectief plannen, implementeren, managen, bewaken en onderhouden van een Privacy Information Management System (PIMS).
De ISO 27701 training is een combinatie van theorie en praktijk en wordt geïllustreerd met voorbeelden, gebaseerd op echte cases. Om ten volle te kunnen profiteren van de diverse praktijkopdrachten, wordt het aantal cursisten per training bewust beperkt gehouden

maandag 14 september 09:00 - 17:00
Centraal in het land
Centraal in het land
€ 3.780,-
Website bezoeken
Inschrijven
040 246 02 20

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.