Managed hosting door True

Data Science 360

Deze opleiding leidt je op tot een advanced data analist. Als advanced data analist ben je in staat is om data te verzamelen, te preparen, te analyseren en de resultaten op een heldere manier te presenteren.

Georganiseerd door Novalinq

Ben je een liefhebber van data en analyse, heb je al een aantal jaren werkervaring en zou je graag de overstap willen maken naar een functie als data analist of scientist, dan is deze opleiding bedoeld voor jou!

Data Science 360° is de meest uitgebreide opleiding van Novalinq. Het sluit aan op de groeiende vraag om vanuit de data een organisatie te optimaliseren. Vanuit een 360 graden overview leer in twaalf dagen de combinatie van data science, artificial intelligence en data management.

Om dit mogelijk te maken leer je klassikaal én krijg je persoonlijke online begeleiding. Daarom is deze opleiding uitermate geschikt voor mensen die zich willen omscholen of specialiseren als advanced data analist.

Tijdens het programma Data Science 360° maak je gebruik van PowerBI en Python. Met deze tools ben je in staat om reproduceerbare analyses uit te voeren en betrouwbare resultaten te overleggen.

Deze opleiding leidt je op tot een advanced data analist. Als advanced data analist ben je in staat is om data te verzamelen, te preparen, te analyseren en de resultaten op een heldere manier te presenteren. Je bent breed inzetbaar, of juist een gespecialiseerd data professional met ervaring met uiteenlopende data-gerelateerde vraagstukken.

Het programma Data Science 360° duurt 12 dagen verdeeld over 12 weken.

Aan het eind van dit programma kan je:

- Data processen signaleren, ontwerpen en toepassen
- Data analyseren en presenteren
- Nieuwe databronnen toepassen en beoordelen
- Advies geven aan de business over data
- Data beleid mede vormgeven en implementeren

vrijdag 18 september 09:30 t/m dinsdag 15 december 16:30
Haarlem
Saamen
7450,-
Website bezoeken
Inschrijven
085-0605534

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×

Ontvang gratis de nieuwste Computable 100

Doe mee aan het Computable 100 onderzoek!