Managed hosting door True

IT-Security Foundation

Informatiebeveiliging rust op drie pijlers: mensen, processen en technologie. Geen van die drie kan zonder de rest. Maar voor mensen met een niet-technische achtergrond kan juist de technische pijler knap lastig zijn. De IT-wereld maakt gebruik van haar e

Georganiseerd door Information Security Academy B.V.

Inleiding
Informatiebeveiliging rust op drie pijlers: mensen, processen en technologie. Geen van die drie kan zonder de rest. Maar voor mensen met een niet-technische achtergrond kan juist de technische pijler knap lastig zijn. De IT-wereld maakt gebruik van haar eigen specifieke hulpmiddelen en het bijbehorende jargon, waardoor een gesprek met mensen uit die wereld voor niet-ingewijden soms net op een wedstrijd Babylonische spraakverwarring lijkt.

Met deze cursus maakt u in twee dagen op een laagdrempelige wijze kennis met de belangrijkste technische hulpmiddelen die de informatiebeveiliger tot zijn beschikking heeft. Er wordt verteld wat er allemaal in de gereedschapskist zit en wat ieder hulpmiddel doet (de concepten worden uitgelegd), zonder dat u daarbij overspoeld wordt met allerlei details over de precieze technische werking.

Doelgroep
Deze cursus is geschikt voor functionarissen die een beperkte technische achtergrond hebben, maar in hun werk wel met technici in gesprek dienen te kunnen gaan. Denk bijvoorbeeld aan:

Aankomend informatiebeveiligers
IT Risk functionarissen
IT Governance functionarissen
Auditors wiens werkveld ook IT omvat of gaat omvatten
Lijnmanagers
Service Management functionarissen
Helpdesk medewerkers
Voorkennis
Tijdens de IT-Security Foundation cursus wordt de basis van IT-security behandeld. Het is aan te bevelen dat u in grote lijnen bekend bent met een aantal basisbegrippen uit de IT, zoals bijvoorbeeld IP-adres of netwerk. Verder is er geen voorkennis nodig om aan deze cursus op foundation level niveau deel te kunnen nemen. Het niveau van

maandag 3 augustus 08:30 t/m dinsdag 4 augustus 16:30
Woerden/ online
De Bleek 11, 3447 GV Woerden
€ 1395, excl. btw
Website bezoeken
Inschrijven
0348408061

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×

Ontvang gratis de nieuwste Computable 100

Doe mee aan het Computable 100 onderzoek!