Managed hosting door True

Secure Programming Foundation

U zet uw eerste stappen in de wereld van secure software en wilt graag meer kennis opdoen U bent ontwikkelaar of programmeur en wilt leren hoe u veilige software kunt ontwikkelen U bent onderdeel van een scrum team en wilt veilig programmeren inbedden

Georganiseerd door Security Academy

In de cursus Secure Programming Foundation leert u de basisprincipes van het veilig programmeren. In de cursus ziet u welke mogelijke kwetsbaarheden in applicaties kunnen ontstaan en hoe u deze kunt vinden, maar nog belangrijker hoe deze kwetsbaarheden voorkomen kunnen worden. U leert aan de hand van een gestructureerde aanpak, gebaseerd op het Framework Secure Software, de basisvaardigheden voor het ontwikkelen van applicaties die echt veilig zijn.
Doelgroep
De cursus is geschikt voor zowel de beginnende als de ervaren programmeur. Enige affiniteit met webtechnologie is gewenst. Met de Secure Programming certificering op zak wordt u internationaal erkend als secure software-ontwikkelaar en verhoogt u de marktwaarde van zowel uzelf als uw bedrijf.
Voorkennis
Tijdens de cursus Secure Programming Foundation wordt de basis van veilig programmeren behandeld. Er is geen voorkennis nodig om aan deze cursus deel te nemen anders dan dat u kunt programmeren. Het niveau van deze cursus is MBO+.
Cursusmateriaal
U ontvangt bij aanvang van de cursus het officiële cursusmateriaal van SECO-Institute via onze portal. Het cursusmateriaal is Engelstalig en de voertaal tijdens de cursus is Nederlands. Wanneer er een boek is inbegrepen bij het cursusmateriaal ontvangt u deze op de eerste lesdag.
Bij de cursus zit het volgende inbegrepen:
Het SECO-Institute cursusmateriaal
Een gratis aan te vragen “S-SPF” digitale badge bij SECO-Institute wanneer u slaagt voor het examen
Het SECO-Institute online Secure Programming Foundation examen
Een heerlijke lunch

dinsdag 16 juni 09:00 t/m woensdag 17 juni 17:00
Virtual Classroom
Virtual Classroom
1395,- ex btw
Website bezoeken
Inschrijven
+31 (0)348 40 80 61

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.