Managed hosting door True

IT-Security Practitioner

U heeft de basisprincipes onder de knie en u wilt zich verder verdiepen in de IT-security U wilt leren hoe u de systemen en netwerken van uw organisatie kunt beveiligen tegen aanvallen van buitenaf

Georganiseerd door Security Academy

In lijn met het regeringsbeleid ten aanzien van de Corona-maatregelen, kunt u vanaf heden onze cursussen online volgen. U kunt zich dus gewoon inschrijven.
Dit is de vervolgcursus van de IT-Security Foundation. Waar het in de foundation cursus voornamelijk ging over de basisconcepten, zal deze opleiding veel meer de diepte ingaan. U leert welke IT-securitycomponenten van belang zijn en hoe u deze daadwerkelijk kunt toepassen binnen uw eigen IT-omgeving zodat aanvallen van buitenaf, bijvoorbeeld ransomware of hacks, worden afgeweerd.
Doelgroep
Deze cursus is geschikt voor functionarissen die enige technische kennis hebben op het gebied van ICT en de beveiliging van computersystemen. Denk hierbij aan onder andere:
Functionarissen die in hun werk te maken krijgen met de technische aspecten van de beveiliging van een IT-omgeving
Junior en medior technisch beheerders van netwerken, systemen of applicaties
Junior en medior functioneel applicatiebeheerders die zich het taalgebruik van hun collega technisch beheerders eigen willen maken
Functionarissen die zich bezighouden met incident management
Voorkennis
Basiskennis van IT-beveiliging wordt aangeraden. Beschikt u hier nog niet over, dan raden wij u aan om eerst de cursus de IT-Security Foundation te volgen. Het niveau van deze cursus is MBO/HBO.

Cursusmateriaal
U ontvangt bij aanvang van de cursus het officiële cursusmateriaal van SECO-Institute via onze portal. Het cursusmateriaal is Engelstalig en de voertaal tijdens de opleiding is Nederlands.

vrijdag 29 mei 09:00 - 17:00
Virtual Classroom
Virtual Classroom
3450,- ex btw
Website bezoeken
Inschrijven
+31 (0)348 40 80 61

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.